fbpx
  • Acasă
    • Categorii de produse

    • Produse

      • Reducere! Pachet Economic 2 Emag

        Pachet Economic Clear Vision

        65 lei 59 lei
        Vandut de : Solutii curatenie Clear Vision

        Adaugă în coș
      • Barbeque Pack Premiumangus.jpeg

        BARBEQUE PACK

        380 lei
        Vandut de : Karpaten Premium Angus

        Adaugă în coș
      • Kpa Frozen Pack.jpg

        FROZEN PACK

        170 lei
        Vandut de : Karpaten Premium Angus

        Adaugă în coș
      • Grillpaack New2a.jpg

        Grill Pack

        150 lei
        Vandut de : Karpaten Premium Angus

        Adaugă în coș
      • Kid Pack Premium Angus Scaled 1.jpg

        Kid Pack

        160 lei
        Vandut de : Karpaten Premium Angus

        Adaugă în coș
    • Categorii de produse

  • Comandă Pachet

Kid Pack

3kg –1kg Capac, 1kg Fricandou, 1 kg Chiulotă

160 lei

Vandut de : Karpaten Premium Angus SKU 5630 Category

Descriere

Făcând parte din musculatura internă a coapsei, capacul este un mușchi foarte solicitat în timpul mersului și de aceea nu prezintă atât de multă grăsime intramusculară, iar textura fibrei musculare este mai densă, mai puțin fragedă, însă cu un gust foarte pronunțat. Fricandoul  provine din partea interioară a pulpei. Mușchii din această zonă sunt utilizați pentru mișcare, astfel carnea de vită este mai slabă și mai puțin fragedă. Deși fricandoul si rasolul alb au texturi diferite, pot fi gătite în același timp, prin aceeași metodă. În varianta preparată va fi sesizată diferența de textură și de gust între acestea. Fiind o piesă slabă, se pretează cel mai bine pentru fripturi, gătire lentă sau prăjire/sotare dacă se feliază subțire. Considerată o punte de trecere între vrăbioară si pulpă, chiulota prezintă cel mai înalt grad de frăgezime și marmorare din pulpă, cu un strat semnificativ de grăsime în partea superioară. Este o piesă al cărei mușchi nu este atât de mult în mișcare, de unde și nivelul ridicat de frăgezime. Din toate cele trei piese se pot obține fripturi fragede la cuptor, precum și supe și tocănițe din fricandou și capac, iar chiulota se pretează și la frigerea pe grătar dacă este tăiată felii groase de aproximativ 1,5 cm. Toate piesele sunt maturate și ambalate individual în pachete vidate. Greutățile pentru fiecare piesă în parte sunt aproximative și pot varia cu /- 5%, dar per total pachetul va avea minim 3 kg. Pachetele vor fi livrate în cutii de carton, iar temperatura de refrigerare pe transport va fi asigurată de cutii frigorifice returnabile.

Informații Adiționale

Greutate: 3 kg Dimensiuni: 26x16x31 cm Temperatură transport: pe o perioadă de 36 ore între -2°Cși 3°C Temperatură de păstrare: 2°C-4°C Stare de livrare: piesele sunt refrigerate Valabilitate: 12 zile de la ambalare Valoare pachet: prețul include transport și TVA

Premium Angus este o un shop online cu livrare în toată țara, care comercializează carne de vită Angus, produsă natural pe pășunile din Transilvania și premiată cu medalie de argint la nivel mondial. Premium Angus este un produs natural, fraged, marmorat și maturat.

Politica de livrare

Ambalare și condiții de transport:
• Pentru a asigura integritatea cărnii la o temperatură de 0 – 3°C, pe timpul transportului, pachetul este introdus într-o cutie specială de transport frigorific din stiropor.
• Cutia frigorifică este prevăzută cu 2 baterii de răcire, deasupra cutiei de carne și dedesubt, respectiv în capacul și pe fundul cutiei de stiropor. Cutia de carton conține mai multe orificii pentru a se crea o ventilație a aerului rece și a asigura o temperatură constantă cărnii. Temperatura optimă este menținută prin sigilarea cutiei de stiropor. Astfel carnea va sosi în stare perfectă la dvs.
• Produsele sunt aduse până la ușă de către curier și pachetul trebuie să fie acceptat personal. La recepție cutia frigorifică împreună cu bateriile de răcire vor fi returnate curierului.

Livrare:
• Comenzile plasate online se vor expedia în decurs de 3 până la 5 zile lucrătoare
• Livrările se fac doar în România, pe întreaga suprafață a țării, exceptând orașul Sibiu unde se vor ridica de la sediul societății, sibieni având și o reducere în acest sens
• Indiferent de ziua în care ați lansat comanda online, curierul va prelua pachetele de carne de la fermă numai în zilele de luni și miercuri ale fiecărei săptămâni, conform tabelului de mai jos:

ziua comenzii ziua estimată pentru expediere
luni, marți, miercuri înainte de ora 09.00 miercuri
miercuri după ora 09.00, joi, vineri, sâmbătă, duminică luni
• Pachetele vor ajunge la dvs. în termen de 24-36 ore de la momentul expedierii de la sediul nostru.
• Înainte ca pachetul să părăsească sediul nostru echipa noastră de vânzări vă va contacta telefonic sau pe mail pentru a confirma livrarea. În cazul în care vor exista întârzieri în livrare vă vom informa cu promptitudine prin telefon sau e-mail.
• Pentru produsele comandate și nelivrate din diverse motive (lipsă stoc depozit, etc), veți fi anunțat din timp și eventual se va fixa o altă dată de livrare.
• În cazuri speciale, cum ar fi sărbătorile, ne puteți trimite comenzile online și mai devreme, pentru a le putea pregăti și gestiona în timp util.

Livrarea pachetelor în Sibiu:
• Dacă sunteți din orașul Sibiu sau treceți prin Sibiu bifați opțiunea de ridicare personală din cadrul secțiunii: Comanda mea. Veți beneficia de o reducere de 10%.
• Pachetele se vor ridica de către client de la sediul firmei din Sibiu, Str. Octavian Goga nr.1 (intrare de pe Str. Dimitrie Anghel), interfon Angus Goup

• Pachetele le puteți ridica în orice zi între 08 și 16 din momentul finalizării comenzii și livrării pachetelor la sediu.

Politica de retur

Nu exista posibilitatea de livrare cu ramburs.