Se încarcă...

Party Pack

Pentru cei care se pregătesc de petrecere și știu că nimic nu astâmpără foamea mai bine ca un grătar cu prietenii, Premium Angus a creat PARTY PACK. Acesta cuprinde 20 de burgeri din carne de vită Angus, condimentată gata (cu sare și piper) care după dezghețare pot fi puși direct pe grill.

Burger
20 buc
* Pentru comenzile cu livrare în Sibiu aveți un discount de 10% per total comandă..

140 lei

Vandut de : Karpaten Premium Angus SKU 5788 Category

Descriere

Carnea vită lucru pentru burgeri este formată ca și mix din gât, greaban, piept și spată. Burgerii sunt livrați congelați. În procesul de producție, imediat după tranșarea cărnii, piesele intră într-un proces de înghețare rapidă care asigură pastrarea tuturor proprietăților acesteia, datorită vitezei de congelare și temperaturii extrem de scăzute. Carnea traversează tunelul de congelare în 24 de ore, la o temperatură între -32 și -36 °C, urmând ca apoi să fie depozitată la o temperatură constantă de -18°C. Burgerii se pot frige la grătar sau la tigaie. Se țin la foc viu primele 2-3 minute pe fiecare parte, pentru a forma acea crustă groasă necesară pentru reținerea în interiorul chiflei a sucurilor interne. Prin coacere acelea împreună cu conținutul de grăsime vor conferi cărnii suculență și savoare. Ambalați în țiple vidate de câte 4 bucăți, greutățile pentru fiecare chiflă în parte sunt aproximative și pot varia cu /- 5%, dar per total pachetul va avea minim 3 kg. Pachetele vor fi livrate în cutii de carton, iar temperatura de transport va fi asigurată de cutii frigorifice returnabile.
INFORMAȚII ADIȚIONALE
Greutate: ~3.6 – 4 kg Dimensions: 26x16x31 cm Temperatură transport: pe o perioadă de 36 ore între -2 și 3°C Temperatură de păstrare: 2-4°C Stare de livrare: congelați Valabilitate: a se vedea pe eticheta de pe ambalaj Valoare pachet: prețul include transport și TVA

Premium Angus este o un shop online cu livrare în toată țara, care comercializează carne de vită Angus, produsă natural pe pășunile din Transilvania și premiată cu medalie de argint la nivel mondial. Premium Angus este un produs natural, fraged, marmorat și maturat.