Descriere
Carnea vită lucru pentru burgeri este formată ca și mix din gât, greaban, piept și spată. Burgerii sunt livrați congelați. În procesul de producție, imediat după tranșarea cărnii, piesele intră într-un proces de înghețare rapidă care asigură pastrarea tuturor proprietăților acesteia, datorită vitezei de congelare și temperaturii extrem de scăzute. Carnea traversează tunelul de congelare în 24 de ore, la o temperatură între -32 și -36 °C, urmând ca apoi să fie depozitată la o temperatură constantă de -18°C. Burgerii se pot frige la grătar sau la tigaie. Se țin la foc viu primele 2-3 minute pe fiecare parte, pentru a forma acea crustă groasă necesară pentru reținerea în interiorul chiflei a sucurilor interne. Prin coacere acelea împreună cu conținutul de grăsime vor conferi cărnii suculență și savoare. Ambalați în țiple vidate de câte 4 bucăți, greutățile pentru fiecare chiflă în parte sunt aproximative și pot varia cu /- 5%, dar per total pachetul va avea minim 3 kg. Pachetele vor fi livrate în cutii de carton, iar temperatura de transport va fi asigurată de cutii frigorifice returnabile.
INFORMAȚII ADIȚIONALE
Greutate: ~3.6 – 4 kg Dimensions: 26x16x31 cm Temperatură transport: pe o perioadă de 36 ore între -2 și 3°C Temperatură de păstrare: 2-4°C Stare de livrare: congelați Valabilitate: a se vedea pe eticheta de pe ambalaj Valoare pachet: prețul include transport și TVA