Your Personal Aroma by Raluca Vasile & fabricat în România

Your Personal Aroma – parfumuri fabricate în România

Povestea fiecăruia dintre noi este rezultatul a ceea ce am experimentat și am absorbit din lucrurile și întâmplările care ne-au adus în prezent. Chiar dacă schema vieții se axează pe aceleași principale etape, diferențele prin care o percepem îi rezervă fiecăruia dintre noi o semnătură particulară asupra a ceea ce înseamnă a trăi. De la aparent neînsemnatele decizii pe care le luăm în fiecare clipă, la modul în care alegem să ne înfățisăm, în toate ne ghidăm după propria personalitate și ne facem cunoscută propria aromă.

Este o adevărată pasiune pentru noi, cei de la Fabricat în Romania, să cunoaștem persoane într-o căutare permanentă de a înțelege omul și care investesc timp și resurse pentru a ne furniza lucruri care să ne întărească acea notă personală. Iar cand îi descoperim, vrem să aflăm și să împărtășim ceea ce îi determină să facă asta. Iată de ce am decis să transmitem mai departe povestea Ralucăi Vasile, o româncă a cărei interes pentru a se descoperi s-a extins în curiozitatea de a descoperi ceea ce îi definește pe oameni ca ființe unice și s-a transformat în timp în profesia de parfumier.

Totul a început pe la 30 de ani când am început să-mi doresc sa ma redescopăr, să fiu curioasă, să știu mai multe din lucrurile pe care nu le incercasem până atunci. Mi-a placut mereu să învăț și să cunosc oameni și lucruri noi, am învățat să gătesc profesionist, am descoperit arome și gusturi noi, apoi am făcut o școală de design de interior, un curs de trainer, toate astea în paralel cu jobul de consultant de brand, pentru că in prisma meseriei mele trebuie să vin mereu cu idei noi si să redescopăr lucruri despre branduri si businessuri, să le reinventez sau să le dau viață celor prăfuite. Și de trei ani am fondat Smartbrand, prima agenție specializată în consultanță de branding sensorial din România, unde recomand stiluri de design și identitate de brand, arome, stil de muzică și gusturi businessurilor. Astfel, am avut ocazia să întâlnesc consultanți renumiți de marketing și branding senzorial, specialiști cu abilități multisenzoriale, parfumieri și flavoriști internaționali care mi-au deschis mintea și m-au încurajat să fac și eu asta, să fiu mai curajoasă pentru că am talent. – ne povestește Raluca Vasile.

Cât despre ceea ce înseamnă Your Personal Aroma și despre cum a dezvoltat un business din a combina pasiunea pentru oameni cu cea pentru arome, ne-a împărtășit următoarele: Am studiat timp de trei ani arhetipurile/tipurile de personalități cărora li se adresează parfumurile și am descoperit opt tipuri de personalități olfactive cărora le corespund opt arome florale dominante în acorduri olfactive unice. Așa a apărut colecția signature Your Personal Aroma, opt parfumuri personale din ingrediente integral organice, rare și prețioase pentru fiecare tip de personalitate feminină, dar și opt variante masculine, având posibilitatea declinării și în arome de ambient organice care conțin aroma dominantă. În varianta premium, parfumul este disponibil și ca produs custom-made unicat, la cererea clientului, cu o evaluare personală de personalitate și preferințe olfactive.

Cu alte cuvinte, Your Personal Aroma se traduce într-o „experiență de viață, o descoperire personală care ne poartă înapoi în trecut, ne proiectează în perioada copilăriei trecând prin momentele importante ale vieții și ne aduce în prezent într-o nouă stare de revelație, a celei mai bune formule despre noi însine.” Raluca Vasile, creator YPA.

Articol scris de Claudia Sirca.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: