Se încarcă...
Ypa3

Parfumuri 100% naturale, prețioase și românești de la artizan parfumier Raluca Vasile

Un cadou deosebit pentru cineva drag sau chiar pentru tine o reprezintă un parfum artizanal, creat special pentru o personalite unică și diferită. Fie că adori mirosul focului de tabără, mirosul cafelei proaspăt prăjită sau cel al unei prăjituri cu vanilie, cu ajutorul atelierului de creație de parfurmuri Raluca Vasile, vei putea avea parfumul personalității tale, care va rămâne întipărit în memoria tuturor persoanelor pe care le vei întâlni ca fiind unic.

Atelierul de parfumuri Raluca Vasile oferă parfumuri personalizate artistice lucrate manual din absoluturi organice și uleiuri de parfum naturale, Raluca Vasile fiind singurul artisan parfumier român certificat internațional și consultant în branding multisenzorial, speaker și formator, cu dublu master în Arta Parfumului de Lux în UK, specializari în Franța, Italia și Qatar și MBA in Global Branding la City University Seattle/SUA.

Parfumierul Raluca Vasile a lansat o colecție de parfumuri artizanale de lux, YPA, fiind semnătura ei, naturale, create din iubire pentru natură. Parfumurile conțin esenţă 100% naturală din produse macerate românești cu note de vârf de magnolie, narcise, lăcrămioare, tei sau caprifoi. Parfumurile au note verzi fresh sau gurmande, și sunt incapsulate ȋntr-o sticluţă verde translucid de 20 ml cu design ȋn formă de floare, așa cum spune și conceptul.

Costul unui parfum unicat este de 1.500 lei, iar aceste este realizat din esențe rare și unice, pe baza unui chestionar de personalitate olfactivă și afinitate la arome. Parfumul este cea mai sinceră descoperire personală și un important accesoriu de exprimare și dezvoltare individuală.

„YPA Your Personal Aroma este o redescoperire a parfumului natural pur și prețios de odinioară, a autenticității mirosului unic și personal, a esențelor naturale rare și autentice, amintind de luxul și uzanțele înaltei societăți de odinioară prin ritualul parfumării cu pompiță al doamnelor de curte și celebrelor actrițe hollyoodiene, și totuși contemporan prin reinterpretarea în stilul new luxury code a designului vintage al sticlei reciclabile lucrate manual după arhetipul formelor Coloanei Infinitului a lui Brancuși, design unicat premiat internațional la A’ Design Award Milano. Parfumul personalizat reprezintă la modul cel mai sincer amprenta personală a ceea ce suntem și transmitem despre noi.” ne spune însăși Raluca Vasile.

Parfumurile artizanale create de Raluca Vasile te vor face unic/ă, specială și vei rămâne întipărită în memoria olfactivă a tuturor persoanelor pe care le vei întâlni. Acest parfum e cadoul perfect pe care poți că îl faci sau să îl primești.

Acum poti achizitiona parfumuri marca YPA direct din magazinul online YPA Signature Perfume Concept realizat de FabricatinRO

Fiecare parfum spune o poveste, a zecilor de esențe din fiecare colț de lume pe care le conține, iar acest parfum personalizat va spune povestea României, poveste ta și a talentaților artizani români. Parfumul potrivit dă o stare de bine și echilibru. Ales cu grijă anihilează anxietatea, stresul și stările depresive. Este un ritual  zilnic pe care ni-l putem face cadou sufletului nostru, pentru echilibru și re/descoperirea stării de bine.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: