Se încarcă...
Qi Cosmetics Ne Reda Esenta Naturii In Stil Romanesc

QI Cosmetics ne redă esența naturii

Pielea e cel mai mare organ al corpului nostru. Ea îndeplinește un rol dublu, pe lângă funcțiile biologice constituind și interfața în raportul nostru cu cei din jur. Deseori, din dorința firească de a ne trata corpul și pielea cât mai bine, cumpărăm nenumărate produse cosmetice, neglijând efectele negative pe care acestea le au asupra organismului. Pe noptierele noastre se aglomerează creme, balsamuri, uleiuri sau antidemachiante, dar schimbarea pe care o așteptăm nu se mai petrece.

În febrila căutare a unui produs care să se plieze cât mai armonios pe nevoile corpului, noi am descoperit gama QI Cosmetics, producător a cărui activitate se concentrează pe utilizarea de produse organice, 100% naturale. Un procent destul de bun, am putea spune. Pe lângă acest gând cât se poate de liniștitor, e interesant de aflat că produsele lor sunt realizate manual în România, ceea ce ne conferă un capital sporit de încredere, dat fiind profesionalismul și rigoarea științifică românească în domeniu.

De-a lungul timpului, echipa QI Cosmetics a investit atenție și resurse în formulele de tratament al pielii descoperite, desfășurând o laborioasă activitate de cercetare pentru a obține cele mai bune extracte ingrediente naturale. Eforturile lor au fost răsplătite, prin atingerea măiestriei de a înmagazina esența plantelor în cutiuțe special create pentru clienți, sub formă de uleiuri presate la rece, creme hidratante, seruri nutritive, lapte de corp și alte produse fabuloase.

Experiența QI Cosmetics este una plurisenzorială, pe lângă efectele benefice la nivelul simțului tactil, asupra sănătății pielii, produsele lor se disting și prin arome aparte, în funcție de extractele utilizate, cât și prin designul fermecător al ambalajelor(care, între noi fie vorba, sunt realizate din materiale 100% reciclabile).

De ce recomandăm produsele QI Cosmetics?

Produsele QI Cosmetics contin ingrediente naturale bogate, atent selectionate in functie de efectele benefice pe care le au asupra fiecarui tip de ten. Astfel, s-au dezvoltat game pentru ten matur, acneic, uscat, atopic, sensibil, inclusiv pentru pielea bebelusilor. Gama QI Cosmetics este comercializata atat catre utilizatorii finali, cat si catre cabinete dermatologice, fiind adecvata tratamentelor dermato-cosmetice pentru toate tipurile de ten.

„Ne dorim sa le oferim clientilor nostri produse cosmetice naturale, de calitate, care le ajuta corpul si din interior spre exterior, fara a-si face griji legate de efectele pe care le au toxinele din cosmeticele clasice. Pielea fiecaruia este unica si pentru a o ingriji este nevoie de ingredientele naturale adecvate.” spun cei de la QI Cosmetics.

Ceea ce ne-a plăcut însă foarte mult la acest producător e faptul că păstrează o relație permanentă cu consumatorii săi, www.qicosmetics.ro fiind nu doar un magazin on-line ci și un spațiu al interacțiunii directe cu clientul, fiind aici cuprinse sfaturi și soluții în aplicarea diferitelor tipuri de tratament al pielii.

Cum v-am obișnuit, ceea ce e pe placul fabricatinRO, este că produsele despre care vă vorbim sunt autentic românești, și suntem mândri că QI Cosmetics își dedică pasiunea și experiența pentru a ne pune în valoare frumusețea!

Dacă cauți niște pantofi îți recomandam să alegi pantofii de la guban

 

 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: