fbpx
Home  /  Your Personal Aroma – parfumuri de artisan by Raluca Vasile

Your Personal Aroma – parfumuri de artisan by Raluca Vasile

5

Raluca Vasile este parfumier certificat internațional și consultant in branding multisenzorial, speaker și formator, cu dublu master în Arta Parfumului de Lux în UK, specializari în Franța, Italia și Qatar și MBA in Global Branding la City University Seattle/SUA.

E primul parfumier creativ din sud-estul Europei, invitat să expună în 2018 la World Perfumery Congress - Nisa, eveniment ce validează liga întâia a master parfumierilor, noile tendințe în parfumerie și scent design. Deasemeni a fost invitata in premiera la cea mai inovativa conferinta din statele arabe din Dubai:  FIS Arabia si congresul de fine Perfumery de la Nisa și Miami. Colecțiile sale au fost premiate la A’ Design Awards Milano 2015, a expus la Esxence Milano în 2017.

Your Personal Aroma este conceptul său - semnătura de creație a unor linii olfactive unice, prin care s-a remarcat internațional. În atelierul ei, au loc workshopuri inspiraționale de wellbeing prin arome și stări unice și concepte de marketing senzorial pentru evenimente si lansari out-of-thebox. Anul acesta a lansat prima colecție "cu ADN românesc" - parfumuri din esențe și macerate create în laboratorul său. Deasemenea, crează cadouri personalizate, parfumuri unice inspirate de preferințele și stările fiecăruia.

Parfumurile de artisan 100% naturale Your Personal Aroma by Raluca Vasile sunt in editie limitata si sunt singurele parfumuri romanesti create dupa metoda traditionala de la Grasse premiate la cea mai prestigioasa competitie A’ Design Award Milano.

Costul pentru dezvoltarea unui parfum unicat 100% natural este de 1500 lei.

Pentru varianta buget, poti avea un parfum 100% natural personalizat corespunzator personalitatii tale din Colectia YPA 8 personalitati, la pretul de 600 lei 50ml  sau 450 lei 30ml sau in sticluta tester la pretul 400 lei 50 ml sau 350 lei 30ml.

Cu un astfel de parfum nu vei mirosi niciodata ca oricine altcineva!

Recenzii

 • Sunt naturale si de calitate!
  5
 • Pentru ca atunci când merg undeva, îi văd pe cei din jurul meu, cum inspiră, se luminează la față, aroma le intră în cutiuța cu mirosuri a creierului și rămâne acolo. Miros a mama, a bunica, miros a România! Și nah! ca să mă dau mare.
  5
 • "Intensitate"
  Parfumurile sunt deosebite si persista foarte mult.
  5
 • Pentru ca sunt de calitate
  5
 • Pentru unicitate si calitate si pentru ca de fiecare data cand cumperi de la producatorii locali, fii sigur ca cineva face un "happy feet dance". ☺
  5
 • Pentru că sunt de calitate.
  5
 • Pentru a promova produsele românești și pentru că România este singura țară în care avem și mare și munte și de alte trei în unu. #mandracasuntromanca
  5

Posteaza comentariu

Scrie o recenzie

Your Personal Aroma – parfumuri de artisan by Raluca Vasile

Strada Ion Slătineanu 26, București, România

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.