Se încarcă...
Fara Titlu 1

Prăvălia cu ii traditionale romanesti este gata sa te primeasca

Mult s-a mai discutat despre România ca despre o țară care, cu mândrie, își mai poartă tradițiile pe plaiurile inovației. Multe s-au mai spus despre români: ori că ar fi „întârziați” cu tehnologia, ori că ar fi mândri de neamul lor; ori că sunt „rupți din soare”, ori că găsesc soluții la orice. Noi credem că principala caracteristică, ce ne definește ca popor est-european, este respectul față de tradiții. Acest lucru îl observăm și noi, dar și numeroșii turiști care se reîntorc în țară datorită impresiei frumoase ce le-o lasă tradiția încă existentă pe aceste plaiuri. În acest articol, reprezentanta autenticității va fi Prăvălia cu ii, producător de ii traditionale romanesti.

De ceva timp s-a lansat o nouă modă care împletește tradiționalul cu inovația, lansându-se curentul purtării unor ii românești la nivel mondial. Probabil cei mai mulți dintre oamenii care poartă ii nu-i știu istoria, ci consideră că este doar un produs nou, reinventat de desingnerii cu renume mondial. Ceea ce vedem noi acum pe podiumurile de modă sunt, de fapt, niște „cămeși cu altite” prelucrate de-a lungul timpului de femei pentru femei. Aceste ii sunt etalonul de frumusețe pentru femei dovedind aspirațiile doamnelor către frumos, bunătate, fericire, bunăstare.

 

Prăvălia cu ii traditionale romanesti ia naștere plecând de la

nevoia de identitate națională

Prăvălia cu ii traditionale romanesti a înțeles cât este de importantă exprimarea creativă a identității românești și exploatarea, într-un mod pozitiv, a unui simbol național. Echipa acesta vă poate oferi numeroase modele, toate inspirate din iile tradiționale, articole de îmbrăcăminte pentru toate gusturile. Chiar dacă ați putea crede că este un paradox aici – cum se poate ca o firmă românească să se folosească de modelele acelor ii tradiționale dar să le adapteze la cerințele modei actuale? Ei bine, haideți să fim curioși și să accesăm site-ul pravaliacuii.ro! Veți găsi aici modele diverse, combinații de culori cu inspirație tradițională dar și posibilitatea de a vă personifica modelul.

Ori că sunteți un împătimit „cumpărător de tradiție”, ori că doriți să fiți la modă, nu uitați că Prăvălia cuii traditionale romanesti  vă oferă doar produse fabricate pe baza unor tehnici vechi dar inimaginabil de frumoase. Noi vă invităm să răsfoiți catalogul pentru iile lucrate în întregime manual și să nu uitați câtă frumusețe se află în sufletul vostru de români!

Te invităm să descoperi și pantofii de la Guban.

Sursa imagine: https://www.pravaliacuii.ro/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: