Se încarcă...
Leonardo Un Brand Romanesc Pe Ca

LEONARDO – un brand românesc pe cale de dispariție

Astăzi ne-am propus să vă aducem aminte de unul dintre cei mai cunoscuți producători români de încălțăminte– LEONARDO. Mă îndoiesc că există cineva care să nu își fi cumpărat vreo pereche de pantofi, adidași sau o geantă, de la cel mai mare retailer de încălțăminte din țara noastră.

Magazinele LEONARDO au fost mereu alături de clienții lor, punându-le la dispoziție o gamă largă de produse de calitate, confortabile și cu design unic, atât pentru bărbați, cât și pentru femei și copii.

Din păcate, LEONARDO este unul din acele exemple în care povestea are un final trist, tocmai din cauza faptului că produsele nu au mai fost cumpărate de clienții săi români, aceștia preferând mărfurile din afară. Fabricatinro trage un semnal de alarmă în rândul tuturor domnișoarelor, doamnelor și domnilor pentru a salva existența acestui brand românesc! Este important de observat cum un gigant din România ajunge în pragul falimentului, cum milioane de lei sunt pierduți, și mai important decât orice motiv: cum sute de oameni își pierd locul de muncă !

Din fericire, povestea LEONARDO poate lua oricând o altă întorsătură și poate redeveni prima alegere a clienților români! Toate acestea pot fi schimbate dacă acceptați îndemnul nostru de a cumpăra de la un producător ce merită să fie sprijinit. Nu cred că există român care să nu fi cumpărat vreodată un produs LEONARDO. Încă de când eram mică îmi amintesc cum abia așteptam să intru în acest magazin și mă pierdeam printre rafturile de sandale și balerini cu mii de modele, pantofi eleganți și genți din cele mai frumoase și râvnite culori. Atmosfera unică din magazin, personalul politicos, săritor și mereu cu zâmbetul pe buze făceau din acest magazin, un adevărat paradis al iubitorilor de încălțăminte!

Hai să salvăm Leonardo!

După cum bine știți, acum există tot mai puține magazine LEONARDO. Motivul este simplu: scăderea cererii de produse a determinat scăderea procentului de vânzări cu 25%  iar datoriile acumulate prin credite bancare vin din urmă, după cum știți că stau treburile cu băncile. Cu toate acestea, compania se ține pe linia de plutire datorită colaborărilor cu furnizori și își onorează obligațiile față de creditori, continuându-și activitatea în mod normal. Totuși, prăbușirea recentă și intrarea în insolvență sunt motive suficiente pentru a da o mână de ajutor. Acest ajutor reprezintă conștientizarea faptului că tot noi românii avem de pierdut din punct de vedere economic, în cazul în care acestă firmă dispare de pe piață.

De mai bine de 20 de ani, LEONARDO a rămas fidel clienților săi, muncind din greu pentru a satisface nevoile și dorințele acestora, oferind cele mai calitative, confortabile și râvnite modele de încălțăminte. Este rândul nostru să ne ”plătim” datoria față de acest producător și să reușim împreună să-i asigurăm continuitate în România.

Fabricatinro susține cu drag orice cetățean român, dornic și capabil să-și dezvolte o afacere în țară și dispus să se lupte cu ”valurile din business-ul” românesc. Acestea fiind spuse, jos pălăria, LEONARDO! pentru serviciile pe care ni le-ați oferit și pentru toată muncă depusă ! Te invităm să descoperi și produsele de la unul dintre cei mai renumiți producători din România. Îți recomandăm să arunci o privire la pagina lor, de pe platforma noastra. Da, este vorba despre guban.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: