Cadouri românești pentru femeile din viața noastră

Dragii noștri cititori, echipa FabricatînRO.ro vine din nou în ajutorul vostru cu idei de cadouri românești pentru frumoasele din viața voastră, pentru doamnele care vă fac zilele fermecătoare. Având în vedere că anotimpul cadourilor ne bate la ușă, noi ne-am gândit că anul acesta trebuie să vă oferim câteva idei românești pentru mult așteptatele cadouri. Credem că, pentru cei mai mulți și multe dintre voi, Moș Nicolae a venit cu cadouri românești deoarece ați fost cuminți, dar acuși-acuși vine și Moș Crăciun. Haideți ca în anul 2015 Moș Crăciun să fie român!

Idei de cadouri românești pe măsură!

  1. StarShiners – Știm că doamnele din viețile noastre doresc mereu să fie la modă, indiferent de anotimp și de locul pe care doresc să-l viziteze. Deși multe dintre cadourile pe care și le doresc nu sunt făcute de români, noi vă asigurăm că aceeași calitate și diversitate o veți avea și alături de StarShiners. Ce vă oferă acest magazin cu produse românești? Noi considerăm că o gamă variată de modele de rochii, ținute office sau sport, ori chiar haine de iarnă.
  1. Nissa – Idei de cadouri pentru doamne și domnișoare veți găsi cu siguranță și la Nissa, un magazin dedicat doar femeilor. Finețea, fragilitatea dar și determinarea, toate calități asociate femeilor secolul al XXI-lea trebuie să fie conturate de ținute impecabile, de accesorii la modă, toate acestea fiind siguri că le veți găsi la Nissa, un alt magazin cu produse românești.

[wpsm_codebox style=”1″]nissa haine pentru femei produse in Romania[/wpsm_codebox]

  1. MimoStore – Din arsenalul Moșului nu ar trebui să lipsească și o idee jucăușă, un atu în ceea ce privește femeile nonconformiste. Deși se spune că doamnele noastre se maturizează mai repede decât bărbații, în sufletul lor rămâne mereu un locușor pentru copilării, pentru joacă iar produsele românești de la MimoStore sunt perfecte pentru mici jonglerii – puteți astfel introduce moda străzii în ținutele voastre, iar toate acestea se află la un click distanță.
  2. I.D.Sarrieri – Dacă am vorbit de cadouri pentru femeile jucăușe, acum trebuie să avem grijă și de doamnele și domnișoarele care preferă să se răsfețe cu lenjerie intimă de calitate superioară. Românii au găsit și această nișă pe care se dezvoltă, o nișă care reprezintă pentru cele mai multe dintre femei o slăbiciune, o plăcere nevinovată care poate fi întâmpinată de Moș Crăciun, și poate fi sigur că nu dă greș.
  3. Dames – Așa cum enunță și numele firmei, produsele românești pentru dame le puteți achiziționa și de aici. Știți foarte bine că fiecare dintre noi poate contribui la susținerea economiei românești, așadar dacă alegeți produsele de la Dames atingeți două obiective dintr-un foc: doamnele din viața voastră vor fi foarte fericite și veți susține, prin cadouri, și economia țării voastre.
  4. M.D.Burnette – Femeile doresc să fie privite cu admirație, să fie în centrul atenției și să fie uneori și invidiate. Dar unii dintre noi nu înțelegem că în spatele alegerii ținutelor stă o poveste, în fiecare zi diferită. Pentru a alege basmul în care se va învălui de Crăciun femeia din viața voastră, puteți apela la acest producător român, pentru siguranța unei povești cu final fericit.
  5. Guban – Ținutele, accesoriile sunt câteva dintre marile iubiri ale femeilor, dar domnilor să nu uitați de mult iubiții pantofi. Poate că de multe ori „ați concurat” cu acești pantofi – ce ar putea fi numiți amanții care îi fac mereu fericite pe doamne. O ținută completă aleasă de Moș Crăciun trebuie să includă, în mod obligatoriu, o pereche de pantofi fabricată de o firmă românească cu tradiție.
  6. Marelbo – O idee de top pentru a achiziționa pantofi este și acestă firmă românească și nu vă faceți probleme că nu aveți de unde alege diverse modele. Dacă se produc zilnic câte 2000 de pantofi, sigur se pot împacheta numeroase cadouri și de acest Crăciun pentru doamnele din viața voastră.

Acestea sunt câteva idei pentru Moș Crăciunul anului 2015, câteva idei de cadouri românești pentru doamnele și domnișoarele care ne înfrumusețează fiecare zi din viață cu zâmbetul lor. Aveți detalii despre aceste firme dar și despre altele pe pagina FabricaînRO.ro și voi vă invităm ca în acest an să vă inspirați de pe site-ul nostru cu produse românești pentru a fi un Moș Crăciun autohton!

sursa imagine: https://d.ibtimes.co.uk/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: