Baby Gift: haine de bebeluși pentru mămicile și tăticii cărora le place să-și îmbrace copiii cool

Ai un bebeluș pe care îți place să-l îmbraci după ultimele trenduri în materie de modă pentru cei mici? Sau vrei să faci unei persoane cu copii un cadou frumos și original? Baby Gift, un producător român de haine de bebeluși, este răspunsul corect pentru ambele întrebări. 

Magazinul online Baby Gift are la bază un concept original ce presupune livrarea unor pachete cu produse esențiale pentru bebeluș, o selecție de articole cool și trendy, dar de înaltă calitate ca material, pe care copiii le poartă cu o deosebită plăcere. De aceea, indiferent dacă vrei să-ți îmbraci copilul cu cele mai frumoase piese vestimentare sau vrei să faci unui părinte un cadou original, Baby Gift este primul magazin pe care trebuie să-l ai în vizor.

De ce să alegi Baby Gift când vrei să faci cadou unui copil?

Pachetele Baby Gift sunt disponibile în două variante, în funcție de mărimea pe care o preferi. Unele pachete conțin 14 articole în timp ce altele 2, ambele modele formând un set complex și divers de produse utile pentru orice bebeluș.

În cutiile de cadou cu piese vestimentare Baby Gift sunt incluse articole foarte minimaliste, uni sau cu imprimeu și grafică. Culoarea predominantă pentru majoritatea hăinuțelor este alb, dar multe dintre ele au și accente gri, bleu sau galbene, culori care se armonizează perfect unele cu altele. În ceea ce privește modul de purtare, putem spune că piesele vestimentare Baby Gift sunt foarte practice deoarece sunt dotate cu capse care să asigure o îmbrăcare ușoară. 

Pe lângă hăinuțe, în cutiile de cadou Baby Gift părinții mai găsesc și prosoaepe de mari dimensiuni sau pături numai bune pentru somnul bebelușilor. Toate acestea sunt confecționate din materiale moi, fabricate exclusiv din bumbac și cu o elasticitate naturală care se mulează perfect pe corpul celor mici.

Cu alte cuvinte, cadourile Baby Gift conțin o mulțime de lucruri absolut necesare pentru un mic om la început de viață. Și ca totul să fie perfect, fiecare cadou vine însoțit și de un ursuleț de pluș, îmbrăcat ca un bebeluș, pe care cei mici pur și simplu îl adoră.

Nu în ultimul rând, încă un motiv pentru Baby Gift este un cadou excelent este ambalajul. Atât cutia mare cât și cea mică vin într-un ambalaj premium, numai bun de dăruit.

Cum poți comanda o cutie cu haine de bebeluși Baby Gift?

Cutiile cu haine de bebeluși Baby Gift sunt disponibile pe website-ul oficial babygift.ro. Pachetul mai mic se numește Lucky Star, iar cel mare Premium Star. Indiferent de pachet însă, transportul nu costă nimic pe tot teritoriul României.

Astfel, prin intermediul unui terminal cu acces la internet poți intra rapid în posesia unui pachet Baby Gift pe care să-l păstrezi pentru puiul tău sau să-l dăruiești mai departe unui proaspăt părinte. 

De acum poți uita de grija cadourilor pentru cei mici! Niciodată nu a fost mai simplu să alegi un cadou frumos, dar și util pentru un bebeluș! 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: