Descriere
By Danina este un brand românesc de haine pentru copii, cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani. Aceste haine sunt create astfel încât să poată fi purtate de cel puțin două generații, din materiale de cea mai bună calitate, care rezistă bine la uzură, dar lasă și pielea să respire.
De asemenea, imprimeurile sunt un alt punct forte al brandului By Danina. Inspirate din povești nemuritoare, ele oferă hăinuțelor un plus de personalitate. Iar felul în care sunt realizate, le face să reziste intacte la nenumărate spălări.
Producătorii acestor hăinuțe acordă o atenție deosebită fiecărui detaliu, cosând cu răbdare și dragoste bucată cu bucată pentru ca la final să ofere clienților lor lucruri desăvârșite.
Adresa

SC DANINALINE SRL Str. Podul Inalt nr 4A Vaslui

Contact

   • Valeriu
    27 iunie 2021 at 2:31 PM

    Nu am cuvinte de lauda de ajuns pentru cei de la By Danina, produsele de bumbac organic de înaltă calitate, preturile fenomenal de mici, dedicarea și sufletul pus în produse, inima mare și blândețea doamnei antreprenor sunt un cumul de factori pentru care as da 6 stele acestui brand românesc, personal cumpărăm din magazinul de la Iași dar va sfătuiesc cu toată inima comandați și online, JOS PALARIA!

   Add a review