Filme românești pentru luna îndrăgostiților

Ca să fim în pas cu moda și să ne surprindem cititorii, ne-am gândit să promovăm luna îndrăgostiților. Știm prea bine că luna februarie a devenit, prin publicitate sau alte forme, pentru cei care se află într-o relație, luna a iubirii. Astfel, ne-am gândit noi, că un mod drăguț de a vă petrece timoul în acestă lună ar fi să vizionați împreună cu partenerul sau partenera niște filme românești de dragoste. Am ales câteva filme românești mai noi, pe care sperăm să le savurați din plin, și să creeze între voi subiecte de discuție, sau amuzament.

Cele mai frumoase filme românești de dragoste

MINTE-MĂ FRUMOS

Acest film este o comedie romantică ce-și începe acțiunea în mediul virtual. Doi bărbați din București – Dani (gigolo part-time) și Toni (hacker iscusit) – își petrec timpul îm moduri printre cele mai diverse, fiind angajați la o firmă de furnizare servicii. Toni găsește pe o rețea de socializare o tipă drăguță, Dana (ucenică cofetară). Dana și Oana – colega de apartament și de ucenicie a Danei – sunt foarte diferite din punct de vedere fizic. Dana sucește mințile bărbaților, iar Oana își sucește mințile cu prăjituri, de unde și formele rubensiene.

Așa cum este normal, discuțiile de pe chat trebuie să se concretizeze în discuții fața în față. Dar aici apare o problemă – Toni nu seamănă cu poza de profil, și Dani va ajunge în locul său la întâlnire. Dar oare la întâlnire se prezintă chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

Vizionați filmul și lăsați-vă surprinși!

#SELFIE

O altă comedie romantică despre adolescenții care ar trebui să învețe pentru examenul de bacalaureat, dar stau cu gândul la vacanța la mare, este #SELFIE. Povestea are loc în lumea a trei adolescente care ar trebui să promoveze examenul de bacalaureat. Dar totul începe cu o perioadă de relaxare. Și unde e mai frumos, decât la mare, o escapadă a Yasminei, Roxi și Ana care vor să uite de responsabilități cu 2 zile înainte de marele examen. Aventura se soldează cu încălcarea oricărei reguli. Fetele fac tot ce le trece prin cap, fără să se gândească la consecințele actelor lor.

O dragoste de-o vară se îmbină frumos cu adrenalina, libertatea, și fiecare face câte o cucerire. Ce se întâmplă cu acești tineri? Ce relații au? Cum își petrec mini-vacanța la mare și dacă iau bacalaureatul, veți vedea doar dacă vizionați acest film!

LOVE BUS

Acesta este un film creat din 5 scurtmetraje, turnate în regim independent. În ele joacă studenţi proaspăt absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică “I. L. Caragiale” şi reprezintă debutul lor, colectiv, pe marile ecrane. Aceste 5 povești sunt povești de dragoste diferite, privite cu alți ochi, cu alte sentimente, cu alte personalități. Este o șansă foarte mare a câtorva tineri, proaspăt absolvenți ai unei facultăți de profil, să se afirme pe o piață care de obicei nu este prea solidară cu ei.

Așadar, acest film tratează cinci felii de viață, structurate în jurul eternului subiect al iubirii, trăite la douăzeci de ani. Dacă sunteți curioși de tinerele minți și creații care urmează să-și facă o carieră din arta cinematografiei, dar și să vă aduceți aminte cum iubeați la 20 de ani, noi vă invităm la acest film!

BUNĂ! CE FACI?

Un alt film românesc ce se încadrează în categoria romantic, este BUNĂ! CE FACI?. Doi parteneri trecuți de primele focuri ale dragostei, căsătoriți de 20 de ani, nu mai simt atracție unul față de celălalt. Având acces la internet și la chat, încep conversații cu câte un necunoscut, îndrăgostindu-se din nou. Fiecare are acum din nou fluturi în stomac, simte căldura iubirii, dar fără a-și cunoaște partenerul de discuție față în față. Dar, căsătoriți fiind, atracţia pasională pentru noile persoane se amestecă cu sentimentul de vinovăţie că îşi înşală partenerul de o viaţă. Într-o zi însă, întîlnirea celor doi amanţi virtuali devine inevitabilă și totul ia o întorsătură neașteptată. Dacă vreți să știți cum se rezolvă conflictul interior al protagoniștilor, poate într-o seară de februarie o să treceți cu ochiul și peste acest film.

Dacă ți-a plăcut acest articol, îți recomandăm să citești și acest material cu sugestii pentru ziua îndrăgostiților.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: