Cazanele Dunării – destinație pentru o excursie de neuitat

A venit din nou weekendul pe care mulți dintre noi îl așteptăm cu mult drag, așadar FabricatînRO.ro vă oferă o nouă locație de exploatat: Cazanele Dunării. De această dată ne-am gândit să vă prezentăm câteva rânduri despre o locație unică în lume, o locație care vă oferă și munte, și pădure, și apă. Dacă tot trece Dunărea prin țara noastră dragă, de ce să nu profităm de relieful creat la Cazanele Dunării?!

Cazanele-Dunarii - fabricat in ro

clisura_dunarii - fabricat in ro

Cazanele Dunării sunt un sector din defileul Dunării, aflate la trecerea prin Carpații românești, pe o distanță de 9 km. Deși în unele locuri navigația este îngreunată, puteți totuși să priviți din barcă Cazanele Mari și Mici cu ale lor peșteri și statui. Poate că unii dintre voi sunt pasionați de istorie și ar fi curioși să se întâlnească cu un rege al Daciei – îl puteți întâlni aici pe Decebal sub formă de sculptură în munte, cea mai mare din Europa. Apoi peștera Ponicova și Grota Veterani vă așteaptă să le exploatați la pas pentru binemeritata și mult căutata relaxare.

decebal - fabricat in ro

Totuși, Cazanele Dunării nu se compun doar din peșteri și o statuie, ci și din drumuri amenajate care vă permit o plimbare cu bicicletele, pentru că puțină mișcare nu a dăunat nimănui. Trebuie ca și românii să încerce să ducă o viață cât mai sănătoasă, să promoveze și să practice mișcarea și ce loc este mai bun decât o pădure drenată de oxigen. Cazanele Dunării nu sunt o frumusețe doar pentru privire, ci și pentru suflet. Plecând de la aglomerația orașelor, Cazanele Dunării vă așteaptă cu o ofertă pentru plimbările cu barca și pentru cazări aici, pentru ca voi să vă recuperați forțele pentru o nouă săptămână.

Cazanele-Dunarii-Romania - fabricat in ro

Nu uitați că înainte de a se naște dorința de ne depăși hotarele, este important să ne cunoaștem țara! Și Cazanele Dunării ne așteaptă în număr cât mai mare!

Sursa imagine: https://www.cazaneledunarii.com/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: