Se încarcă...
Unilever 1024x683

Unilever- împarația produselor de curațenie

Articolul de astăzi îl are ca personaj principal pe arhicunoscutul Unilever, unul dintre cei mai prețioși jucători de pe piața bunurilor de larg consum. Cu un portofoliu de 400 mărci demne de invidiat prin diversitate, inovație și calitate, este lider și în  România încă din 95, oferind 600 de locuri de muncă și atingând o cifră de afaceri de 192 milioane de euro, în anul 2008. 

Unilever este unul dintre cei mai importanți investitori din țara noastră, punând la bătaie un buget de 125 milioane de euro.

Producătorul deține o platformă industrială în Ploiești-prima investiție în partea de centru-sud a Europei, în jurul căreia s-au ridicat 2 mari piețe- produse de îngrijire casnică și personală și produse alimentare. Putem spune că aproape orice cumpărăm pentru a face curățenie în casă, pentru a ne îngriji corpul și pentru a mânca, face parte din împărăția corporației.

 Alegând în continuare aceste produse oferim siguranță și continuitate unui investitor remarcabil pentru România!

Unilever este lider pe majoritatea piețelor pe care activează. Dero, o marcă românească populară și inovativă, cu o tradiție de 40 de ani, este lider în volum pe o piață foarte competitivă. Pe piața produselor pentru curățenia locuinței, Unilever este lider valoric, cu mărcile Cif și Domestos. Cu un portofoliu care cuprinde unele dintre cele mai cunoscute mărci din lume, precum Dove, Rexona și Axe, Unilever este lider pe piața deodorantelor; iar cu săpunul-cremă Dove este lider pe piața săpunului de toaletă solid. Cu Delikat, Unilever deține aproape jumătate din piața condimentelor universale și este lider pe piața borșului pudră. Cu marca Knorr, Unilever este primul pe piața supelor și a muștarului, iar cu Hellmann’s și Knorr este lider pe piața maionezei. Pe piața margarinei, Unilever deține mărcile Delma, Rama și Becel.

Unilever este liderul mondial al pieței de înghețată și comercializează în România unele dintre cel mai bine vândute mărci de înghețată din lume, reunite sub brandul-umbrela Algida: Magnum, Carte d’Or, Cornetto, Viennetta, Big Milk, Cucciolone, Kolorki și Twister. Înghețată Algida comercializată pe piața din România este produsă în fabricile Unilever din Italia, Franța, Germania, Polonia și Ungaria, iar înghețatele Napoca sunt în continuare produse în fabrica din Cluj.

Producatorul a pus întotdeauna pe primul loc calitatea produselor și satisfacerea clienților săi, investind bugete substanțiale în modernizarea și eficientizarea modalităților de producție! Și, poate cel mai important, această firmă contribuie la creșterea economiei țării noastre și oferă locuri de muncă pentru sute de familii! Cu alte cuvinte, hai să cumpărăm românește pentru a dezvolta România!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: