Se încarcă...
Tradiționalul La Tine Acasă Prin Produsele Oferite De Lada De Zestre

Tradiționalul la tine acasă prin produsele oferite de Lada de zestre

Dacă pana acum câțiva ani, toată lumea își dorea noutate si modernism, constatam cu mândrie ca noile tendințe ne conduc tot mai mult spre bucuriile vieții simple, spre o fuga de tot ce înseamnă preparat fabricat cu super-ingrediente chimice. Pentru lumea ultra-civilizata, “viata la țară” este acum chiar un deziderat. Și se întâmplă din acest punct de vedere, un veritabil paradox romanesc: într-o Europa în care ruralul a devenit demult o amintire, România continua sa fie o țară cu un număr impresionant de sate, așezări în care atmosfera arhaica se păstrează în peisaje, în credințe, si în tradiții.

Unul dintre satele romanești care merita toată atenția si respectul nostru, pentru ca încearcă sa își păstreze tradițiile si modul de viata deosebit, este satul Fundata, din județul Brașov; care se lauda cu peisaje minunate din plin, credință în fiecare suflet, precum si o tradiție pe care doresc sa o păstreze nu doar în muzee, ci la modul viu, în fiecare colțișor al casei.

Și cum au reușit sa facă aceste minuni? Prin proiecte simple si de suflet, ca de exemplu: Lada cu zestre, care încearcă sa transmită oaspeților o parte din bucuriile, emoțiile, tradițiile si obiceiurile fundatene. În micul atelier de broderie, mâini dibace creează, desenează, croiesc, cos, țes la război, torc lână, împletesc si brodează pentru toți cei interesați.
Astfel au luat naștere lenjeriile de pat din bumbac 100%, brodate cu motive tradiționale în punctul cruciuliță si inscripționate cu mesaje de “Noapte buna”, “Somn ușor”, “perna cu Dor”, “perna cu Vise” sau personalizate după dorințele fiecăruia. Broderia tradițională cusuta cu migala, rafinament si finețe dezvăluie chintesența locului, dorului de romanesc, de tradiție, de confort, de relaxare.

Bumbacul folosit pentru lenjeriile de pat este unul de calitate superioara, beneficiile pe care bumbacul le oferă sunt numeroase, iar noi te indemnăm sa îți îmbraci patul în straie noi sau sa îl înveselești cu pernuțe decorative. Lada de zestre te va sprijinii si îți va veni în ajutor cu modele de tot felul. Mersul la somn ți se va părea cea mai frumoasa parte a zile, pentru ca vei avea ocazia sa te întorci în timp, pe când erai copil si mergeai în vacanta sau în vizita la bunici.

Va invitam sa va bucurați de produsele acestui mic proiect ambițios numit Lada de zestre, pentru ca merita tot respectul si atenția noastră. Accesați cu încredere pagina de Facebook pentru comenzi si mai multe detalii despre fiecare produs în parte.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: