Se încarcă...

Lada de zestre

Atelier de broderie

Descriere

Lada de zestre este un mic atelier de broderie, ce isi desfasoara activitatea la Fundata, un sat romanesc de munte, rupt de lumea ultracivilizata, suspendat intre doua lumi marginite de Piatra Craiului si Bucegi. Atelierul nostru a luat nastere din dragoste pentru traditie si din dorinta de a transmite mai departe bucuriile, emotiile, traditiile si obiceiurile fundatene.

Aici in munti, maini dibace creeaza, deseneaza, croiesc, cos, tes la razboi, torc lana, impletesc si mai ales brodeaza pentru dumneavoastra. Dorinta noastra este sa va infrumusetam casele cu lenjerii de pat, pernute decorative, fete se masa si perdele, toate brodate cu motive traditionale, dar si sa va trezim amintiri de cand erati copii si mergeati in vacante sau vizite la tara, la bunici.

Lenjeriile de pat  brodate cu motive tradiționale în punctul cruciuliță si inscripționate cu mesaje de “Noapte buna”, “Somn ușor”, “perna cu Dor”, “perna cu Vise” sau personalizate după dorințele fiecăruia. Broderia tradițională cusuta cu migala, rafinament si finețe dezvăluie chintesența locului, dorului de romanesc, de tradiție, de confort, de relaxare.

Bumbacul folosit pentru lenjeriile de pat este unul de calitate superioara, beneficiile pe care bumbacul le oferă sunt numeroase, iar noi te indemnăm sa îți îmbraci patul în straie noi sau sa îl înveselești cu pernuțe decorative. Lada de zestre te va sprijinii si îți va veni în ajutor cu modele de tot felul. Mersul la somn ți se va părea cea mai frumoasa parte a zile, pentru ca vei avea ocazia sa te întorci în timp, pe când erai copil si mergeai în vacanta sau în vizita la bunici.

 

Accesati cu incredere pagina de facebook pentru comenzi sau mai multe informatii legate de fiecare produs. Lada de zestre va asteapta sa ii descoperiti povestea.

Adresa

Fundata 507070 Brașov, Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review