Fose septice și sisteme de epurare fabricate în România

Fosele septice, cât și sistemele de epurare reprezintă soluții ecologice care se pot folosi în circumstanțe variate. Fie că ai nevoie pentru o cabană de vacanță, sau chiar pentru un hotel dintr-o zonă mai izolată, aceste soluții sunt fiabile dacă au fost alese corect. Firma Eco Rotary vine cu o ofertă unică pe piața din România, oferind produse calitative, fabricate în România. Ei vă oferă fose septice, ministații de epurare, separatoare de hidrocarburi, separatoare de grăsimi, bioactivatori, rezervoare subterane, butoaie de vin, căzi pentru vin, cuve galvanizate, cuve piscicole și aquaponice și multe altele!

Când vorbim de fose septice ecologice, trebuie să știm cum funcționează și ce sunt de fapt acestea. Este vorba de a o canalizare alternativă, ecologică, în care apa menajeră din gospodării este epurată. De ce este ecologic? Pentru că la urmă, apa care ajunge înapoi în pământ nu mai este poluantă. Practic, din apa menajeră cu ajutorul acestei soluții se rețin și materiile solide dar și deșeurile plutitoare. La urmă există și un sistem de drenaj, atașat la fosa septică, iar aici se întâmplă descompunerea aerobă, după care prin filtrare cu ciur și nisip procesul este complet. Producătorul dă rezultatele și în cifre: apa care trece prin fosa septică și sistemul de drenaj este epurată aproape complet – adică în proporție de 97,5%.

Normal, ca să alegi fosa septică potrivită, trebuie să știi pentru câte persoane este nevoie. De exemplu, pentru 2-3 persoane (de obicei fiind vorba despre o casă de vacanță), fosa septică are o capacitate de 1100 litri, având diametrul de 1 metru și lungimea de 1.55 metri. Se mai socotesc și 2 prelungiri de câte 1 metru pentru gura de vidanjare sau gura de vizitare, cu 2 capace aferente. Are 10 metri liniari de tub drenaj de 110 milimetri, folie geotextilă și aerisire. Acest produs costă 1449 RON, fiind cu TVA și transport incluse. Este de remarcat că pentru unele zone s-ar putea să plătești transportul, sau să ridici produsul de la sediul firmei de curierat! Pe de altă parte, dacă vorbim de o mică pensiune (12-14 persoane), fosa septică are diametrul de 1.6 metri, iar lungimea de 2.5 metri, având capacitatea totală de 5000 de litri. Cele 2 prelungiri sunt de câte 0.8 metri cu capacele aferente. Pe lângă acestea mai sunt 4 tunele de percolare și aerisire. Acest produs, pentru mai multe persoane, costă 5499 RON cu TVA inclus, dacă ridici din fabrică. Transportul se va negocia după caz, în funcție de distanță.

Desigur, Eco Rotary poate fabrica fose septice și mai mari – caz în care trebuie să iei legătura cu ei pentru o ofertă de preț.

Stațiile de epurare marca Eco Rotary vin cu 5 compartimente speciale, ceea ce garantează că nu sunt ca cele vândute de competitori. Condițiile cu transportul sunt cele ca la fosele septice – aceste produse fiind voluminoase, transportul are regulile speciale menționate mai sus. Dacă alegi stații de epurare Eco Rotary, apa tratată prin stație este îndeajuns de curată pentru întrebuințare la udatul grădinii. Eficiența de epurare este aproape perfectă, fiind 98%.

Dacă vor folosi 4-5 persoane o ministație de epurare, aceasta va avea capacitatea totală de 2000 de litri, având diametrul de 1.3 metri iar lungimea de 1.55 metri. Are și o prelungire pentru gura de vizitare de 0.8 metri. Gura de vizitare are capac cu șuruburi, la fel ca la stațiile mai mari unde și gurile de vidanjare au capace cu șuruburi. Prețul acestui produs este 3400 RON cu TVA și transport incluse. Dacă este pentru 12-14 persoane, este o stație orizontală cu capacitatea de 5000 de litri, având diametrul de 1.6 metri iar lungimea de 2.5 metri. Aceasta are 3 prelungiri a 0.8 metri fiecare pentru gurile de vidanjare și vizitare, 30 de metri liniari de tub drenaj de 110 milimetri, folie geotextilă și aerisire. În acest caz prețul este de 6500 RON cu TVA inclus, cu ridicarea din fabrică. Transportul se va negocia și pentru acest produs în funcție de distanță.

Echipa FabricatÎnRo susține firmele care aduc inovație și calitate prin produse ecologice fabricate în România. Alegând produsele lor nu doar susținem economia țării, dar facem și o diferență înspre bine prin decizia de a trăi mai responsabil, mai ecologic!

Sursă poză: aici

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: