Produse de curatenie fabricate in Romania

Vrei sa folosesti produse de curatenie romanesti? Ei bine, noi iti spunem ce variante ai dar alegerea finala iti apartine 🙂

Prima fabrica de detergenti de la Timisoara, Alba, a inceput productia in 1958 si a livrat primul detergent praf din Romania. In prezent, fabrica a fost cumparata de Procter&Gamble dar continua sa livreze sute de mii de cutii si pungi de detergent praf si lichid.

Procter&Gamble este un trust multinational american. Iar numele firmei vine de la cei doi fondatori ai sai, William Procter și James Gamble. Grupul Procter & Gamble este unul dintre cei mai importanti producatori de bunuri de larg consum nealimentare la nivel mondial.

In anul 2008, compania P&G a mai deschis o fabrica de sampoane in localitatea Urlati iar 90% din produsele de aici ajung in estul Europei.

Cateva produse ale companiei:

 • Detergenti: Ariel, Tide si Bonux, Fairy si Ace
 • Sampoane: Pantene, Wash & Go, Head and Shoulders
 • Absorbante: Always
 • Scutece: Pampers

Al 2-lea mare producator de detergent din Romania este Unilever, companie anglo-olandeza care produce diverse bunuri de larg consum, printre care se numara: bauturi, alimente, sapunuri, detergenti și altele.

Compania detine in Romania o platforma industriala la Ploiesti care cuprinde 2 fabrici: una de detergenti si una de produse alimentare.

Cateva produse ale companiei:

Unilever

Al 3-lea mare producator este Henkel, cu un numar de 510 angajati, infiintata in anul 1994 iar avand in portofoliu urmatoarele produse :

Laudry-home-care-products-gcc.jpg

Companii care produc produse de curatenie romanesti

FARMEC este una dintre cele mai mari companii cu capital 100% romanesc, producatoare a celor doua branduri prestigioase Nufar si Triumf.

Nufar Si Triumf Produse Curatenie Romanesti

Compania ROMCHIM, fondata in anul 1998 la Tg. – Mures, este specializata in produse de curatenie romanesti, ingrijirea casei, cosmetice si profesionale. Cateva exemple de produse:

Romchim Produse Curatenie Romanesti

  • Pro Max (baie, carpet, anti-mucegai, detratant, crema de curatat, praf de curatat, antibacterian, apret, elimina petele, inalbitor)
  • Dasil (balsam rufe fresh, automat, manual, detergent lichid rufe
  • Top (automa, activ, etc.)

Compania EURO GRUP CLEAN PRODUCTS a fost fondata in anul 2010. Scopul initial a fost de a propune nu doar produse de curatenie dar si servicii si solutii eficiente in acest domeniu. Cateva exemple de produse:

   • Dolfy
   • Euro

Impreuna incurajam cumpararea si folosirea produselor de curatenie fabricate in Romania caci asigura locurile de munca a mii de romani.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: