Se încarcă...

Capra Noastră

Bere Artizanală făcută în Iași

Descriere

Capra Noastră - prima fabrica de bere artizanala din Iași este rezultatul unei investiții de peste jumătate milion de euro si o capacitate de producție de 5.000 litri pe luna. Rețeta de bere este una cu tradiție, producția fabricii fiind coordonata de un maestru berar din Belgia.

Fabrica este amplasată în zona industrială, pe fosta platformă a Terom, în clădirea Centrului de Afaceri al familiei Zlate, pe o suprafață de 500 metri pătrați. Investiția cuprinde atât zona de producție, îmbuteliere și depozitare, dar va avea și un spațiu alocat pentru un showroom unde persoanele care vizitează fabrica pot degusta sortimentele de bere din portofoliu.

In ceea ce privește ingredientele pe care le folosește în producerea berii, acesta apelează la o fabrica din Polonia care lucrează cu nume mari precum Carlsberg sau Stela Artois.

De unde poti cumpara o Capra?

  • Iasi: Beer Zone; The Trumpets; La Conac; Corrido; Restaurant Expo Iasi; Atelierul de Bere; CUIB; Vivid Bistraw; Meat Concept Store; Magazia Moraritei; Bacania Noua; La Costa; La Costa Nicolina;
  • Bucuresti: La 100 de Beri și The beer institute
  • Cluj: Beer’s Point

Dacă vrei sa vizitezi “căprăria” din Iași suna la 0752096445 sau ionel@capranoastra.ro

Descoperă în articolul de pe blogul nostru mai multe informații despre marcile de bere românească artizanale

Adresa

Calea Chisinaului 29, Iași 707252 Iași, Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review