Se încarcă...

WildAqua drinks

Băuturi naturale

Descriere

WildAqua drinks te invită să faci o incursiune în natură și să descoperi mixuri cu o savoare care te va cuceri de la prima gustare. WildAqua drinks sunt băuturi non alcoolice fabricate din extracte din plante obținute printr-un proces special de distilare constând în infuzarea ingredientelor. Rezultatul constă într-un serie de băuturi cu un gust proaspăt, intens și natural. Acestea pot fi servite așa cum sunt ele, sau cu lămâie, zahăr și alte ingrediente, inclusiv cu băuturi alcoolice tari, sub formă de cocktail-uri originale.

Băuturile WildAqua drinks sunt disponibile în două variante diferite: lavandă și mentă și lavandă și soc, dar și sub forma unui amestec excepțional - Quintessence - chintesența băuturilor din plante, un mix concentrat fabricat din cinci plante intens aromate: tuia, mentă, lavandă, busuioc și soc, care merg de minune cu gin, vodka, rom sau prosecco.

A venit frigul și vrei să te încălzești savurând o băutură delicioasă? Încălzește băutura ta preferată WildAqua la o temperatură de 38-40 de grade Celsius și se va transforma într-un ceai botanic veritabil.

Secretul savorii băuturilor WildAqua

Secretul băuturilor WildAqua drinks este simplitatea. Băuturile WidAqua nu conțin zahăr sau alți îndulcitori și nici conservanți, ci doar ingreidente 100% naturale, de cea mai înaltă calitate.

De ce îți recomandăm băuturile WildAqua drinks?

WildAqua drinks nu au doar un gust extraordinar, ci îți oferă și toate beneficiile unice ale ingredientelor naturale pe care le conțint. De exemplu, varianta cu lavandă și soc are potențialul de a reduce intensitatea durerilor cronice, de a vindeca anxietatea și de a induce o stare de bună dispoziție. Pe de altă parte, varianta cu lavandă și mentă îți oferă o senzație revigorantă de prospețime și curățenie prin aroma sa intensă de mentă. De asemenea, această băutură, ca și prima combinație de altfel, are și un efect antimicrobian. Cât despre Quintesssence, putem spune că oferă toate beneficiile enumerate mai sus, alături de un gust pe care cu siguranță nu l-ai mai încercat până acum.

Ți-am stârnit curiozitatea? Comandă-le acum prin platforma FabricatinRO sau de pe website-ul oficial: wildaqua.ro!

Citește mai multe și despre producătorul doctor in uniforma sau cel de palincă

 

 

Adresa

Iași, România

Categorie
Contact

    • No comments yet.
    • Add a review