Se încarcă...
Fabricatinro 2

Captain Bean decretează mobilizare la cafea

Încă de la primele ore ale dimineții, pe Ferdinand, în Cluj, plutește o nelămurită aromă de cafea. Dacă urmărești mirosul, și te duci spre magazinul central, vei vedea, lângă un stand mobilizat de o bicicletă, un ofițer cu beretă roșie. În acest moment poți fi mândru că ai deconspirat poziția unui detașament al Capitain Bean, un simpatic proiect de tip ”coffee to go”, lansat nu cu mult timp în urmă în oraș.

Într-o lume în care timpul ne devine un aliat tot mai înstrăinat, e nevoie de adaptare și o schimbare a tacticii de conflict, mai ales într-un punct nevralgic al vieții noastre, cum e cafeaua. Capitain Bean este perfect pentru cafegiii grăbiți, oferindu-le atât doza de cofeină cât și cea de voie bună de care au nevoie pentru o zi completă. Pentru că, un lucru la fel de mișto cum e cafeaua pe care o fac în doi timp și trei mișcări, e atitudinea din spatele întregii experiențe oferite. Atmosfera din jurul lor e una cât se poate de familiară și prietenească, și până stai să-ți iei comanda vei auzi bancuri, primi zâmbete și socializa.

Povestea celebrei cafele Captain Bean

Povestea micului business este una despre curaj, inițiativă și viziune antreprenorială. Bogdan Pandea, tânărul căpitan și inițiator al proiectului poate mărturisi cu mâna pe inimă că în spatele întregii activități se ascunde o îndelungată muncă de cercetare și elaborare a strategiei, care a durat aproape doi ani. În acest timp, el a strâns fondurile necesare pentru investiția inițială, lucrând o perioadă în Statele Unite prin ”Work and travel”, a făcut cercetare de piață și a meșterit la standul mobil pentru cafea. În prezent proiectul numără o întreagă grupă de ofițeri destoinici care s-au raliat cauzei.

Captain Bean bifează toată pleiada de produse specifice unei cafenele, de la espresso, latte, cappuccino până la frappe-uri, ciocolată caldă și ice coffee. Pentru cei care vor să încerce ceva diferit, vă informăm că au la dispoziție o întreagă gamă de siropuri pentru cafea(de alune, scortisoară, ciocolată, caramel, cocos, amaretto, vanilie sau mentă). Pentru sprijin logistic(evenimente), recrutări, documentare, sau doar ca să-i cunoașteți mai bine, vizitați-le cartierul general online pe captainbean.ro și like-uiți-i pe pagina de Facebook Capitan Bean.

FabricatinRO vă invită să vă deplasați cât mai grabnic către strada Ferdinand sau spre zona Mărăști în față la Business Center(unde există de asemenea un avanpost) și să vă camuflați în peisajul cafegiilor urbani, înarmați cu cafea și multă voie bună.

Dacă v-am făcut poftă de cafea bună, vă invităm să descoperiți în continuare și povestea prăjitoriei Aroman’s.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: