Se încarcă...

Tuica Premium 32% alc. 250ml – CELAR

Renumita pentru puterea de a aduce prietenii impreuna.

Deosebit de apreciata pentru gustul bogat si aroma puternica de pruna.

Tuica 100% Naturala, 32% concentratie alcoolica, obtinuta din prune din livada proprie si invechita timp de un an in lemn de salcam

75 lei

Descriere

Tuica de Arges este realizata la fel ca acum sute de ani, complet natural și ecologic.

Tuica marca CELAR este o bautura naturala , extrem de fina , cu o aroma unica, intensa, datorita soiului de prune , foarte dulci si zemoase, culese cu mare grija din livezile situate pe dealurile din comuna Bogati, judetul Arges.

Penru obtinerea unei bauturi cu o savoare aparte si un gust echilibrat, este foarte important ca fructele bine coapte, culese si alese cu mana, sa fie fermentate lent si distilate la timp. Apoi Tuica se invecheste in lemn de salcam, respectand retete traditionale mostenite din generatie in generatie.

Tuica de Arges este un tip de palinca romaneasca, traditional facuta in regiunea Arges din Romania. Aceasta are de obicei un continut de alcool de aproximativ 32%, desi acesta poate varia in functie de marca sau lotul specific. Tuica este o bautura alcoolica populara in Romania si este adesea servita ca aperitiv sau digestiv. Este facuta prin fermentarea si distilarea prunelor, fiind de obicei limpede si fara culoare, cu un gust puternic si fructat si o usoara dulceata.

Farmland Business SRL

Politica Livrarii

Îți oferim garanția pentru investiția realizată! Dacă după perioada contractuală de 1 an nu ai reușit să primești comenzi de minim suma investită îții vom păstra pagina și produsele pe platformă GRATUIT până când investiția se va amortiza.