Se încarcă...

TOI 100 ML TUICA DE ARGES 32% CONC.ALC. – CELAR

Renumita pentru puterea de a aduce prietenii impreuna.

Deosebit de apreciata pentru gustul bogat si aroma puternica de pruna.

Pahar traditional cu Tuica 100% Naturala, 32% concentratie alcoolica, obtinuta din prune din livada proprie si invechita timp de un an in lemn de salcam

33 lei

Descriere

Tuica de Arges este realizata la fel ca acum sute de ani, complet natural și ecologic.

Tuica marca CELAR este o bautura naturala , extrem de fina , cu o aroma unica, intensa, datorita soiului de prune , foarte dulci si zemoase, culese cu mare grija din livezile situate pe dealurile din comuna Bogati, judetul Arges.

Penru obtinerea unei bauturi cu o savoare aparte si un gust echilibrat, este foarte important ca fructele bine coapte, culese si alese cu mana, sa fie fermentate lent si distilate la timp. Apoi Tuica se invecheste in lemn de salcam, respectand retete traditionale mostenite din generatie in generatie.

Tuica de Arges este un produs tradițional românesc, realizat din prune fermentate și distilate. În trecut, acest alcool era obținut prin metode tradiționale, fără utilizarea aditivilor și a altor substanțe chimice. Astfel, procesul de producție era mai natural și mai ecologic.

Cu toate acestea, în prezent, majoritatea producătorilor de tuică de Argeș folosesc tehnologii moderne și aditivi pentru a îmbunătăți calitatea și a prelungi durata de valabilitate a produsului. În consecință, procesul de producție al tuicii de Argeș a suferit modificări semnificative față de acum sute de ani.

În concluzie, tuica de Argeș poate fi realizată atât prin metode tradiționale, cât și prin metode moderne, dar este important să se respecte normele de igienă și siguranță alimentară pentru a asigura un produs de calitate și sigur pentru consum.

Farmland Business SRL