Ziurel de ziua romaneasca

Echipa FabricatinRO.ro a descoperit în Iași o echipă de români care dorește să promoveze, într-un mod ingenios, simbolurile noastre tradiționale. Vă prezentăm astăzi Ziurel – un proiect care promovează simbolurile autentice românești. Designerii care formează echipa din spatele proiectului sunt pasionați de tradițiile noastre și astfel au ales să împărtășească această pasiune prin proiectele lor.

Ziurel este rezultatul unor cercetări făcute de tineri designeri, cercetări în mitologia română pentru a ajunge la anumite simboluri care, pentru noi românii, ar trebui să fie pline de semnificații. Deși tradițiile, mai ales pentru cei care locuiesc în orașe, s-au cam pierdut, acești tineri vor să le aducă în atenție prin tricouri, traiste și căni. Pe aceste obiecte sunt printate diferite simboluri românești, iar purtându-le cu voi puteți da dovadă de autenticitate, de susținători ai acestei idei.

Simbolurile din mitologia românească sunt pentru unii de mult pierdute, poate considerate învechite, dar producatorul este cel care le selectează și le aduce din nou în atenția noastră. Importantă este originalitatea acestui concept – dacă în domeniul modei sunt foarte multe teme care au fost deja exploatate, Ziurel vrea să promoveze ceva inovativ.

Cultura noastră este ori invidiată de celelalte popoare, ori este admirată datorită unicității. Ziurel a considerat că purtarea unor tricouri sau a unor traiste inscripționate cu simboluri românești vor trezi curiozitatea celorlalți. Aceștia vor dori să afle mai multe despre poveștile din spatele acestor printuri iar curiozitatea va duce la cercetare, la înflorirea culturii autohtone. Producatorul a înțeles cât de importantă și deosebită este cultura noastră, că pentru români ar trebui să fie esențială istoria strămoșilor lor și au apărut pe piață cu acest nou concept.

FabricatinRO.ro vă invită să accesați site-ul https://www.ziurel.com/ pentru a afla cum să comandați și să nu uitați cât este de importantă susținerea economiei! Pe lângă aceasta deveniți unici în tradiție cu Ziurel!

Sursă imagine: https://ziurel.com/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: