Se încarcă...
Vin La Cultură

Vin la Cultură – un festival emblematic pentru municipiul Iași are o nouă ediție!

Vin la Cultură este un eveniment eno-gastronomic din municipiul Iași, care se bucură de o atenție deosebită din partea localnicilor și nu numai. Datorită popularității sale, acum, odată ce pandemia de COVID-19 a luat sfârșit, organizatorii săi au hotărât să organizeze o nouă ediție în perioada 27-29 mai 2022, la Hotel Unirea Iași.

Astfel, iubitorii de cultură, bucate alese și mai ales vin, sunt invitați să se delecteze cu produsele prezentate în cadrul evenimentului de către 32 de expozanți: crame din România, Republica Moldova și Georgia, producători de pâine și brânzeturi – bunătăți care merg de minune cu vin și alte minunății.

Încă de pe acum putem anticipa succesul acestui eveniment întrucât considerăm uimitoare puterea de planificare a organizatorilor care într-un timp atât de scurt, au reușit să găsească suficienți expozanți pentru a umple toate locurile expoziției și a oferi publicului experiențe nemaipomenite cu și despre vin.

În rândul cramelor reprezentate la eveniment, participanții vor putea descoperi o mulțime de crame consacrate, dar și crame noi. Dintre toate acestea amintim pe: Dumetrir, X+ Y, Dradara și Kelaru, dar vor mai fi și multe surprize frumoase.

Vineri, 27 mai, este o zi dedicată exclusiv industriei HoReCa. Pentru această zi, organizatorii au pregătit cursuri masterclass specifice acestei nișe, o tombolă cu premii atractive, o perioadă de câteva ore dedicate networking-ului și bineînțeles, o degustare de vinuri și produse culinare care se merg la fix, cu VIN!

Următoarele două zile, pe 28 și 29 mai, publicului evenimentului se va putea bucura și de alte cursuri speciale, vinuri care mai de care mai savuroase și o nouă tombolă unde au o nouă șanse să câștige premii extraordinare. 

Înscrierea în cadrul evenimentului se poate face online și oferă celor înscriși șansa de a câștiga premii generoase oferite de sponsorii și partenerii evenimentului.

Când spune masterclass-uri, ne referim la cursuri despre apă, despre vinuri, despre jamon, despre spumante sau despre parmigiano. Multe din produsele care vor fi przentate în cadrul acestor masterclass-uri vor fi prezentate în premieră în România oferind publicului oportunitatea de a gusta și de a se delecta cu delicatese noi, unice, originale și speciale.

Și încă o veste bună! Nu trebuie să plătești nimic pentru a participa la evenimentul Vin la Cultură, iar masterclass-urile au prețuri simbolice, astfel încât să fie accesbile pentru toți doritorii. 

Ți-am stârnit interesul? Atunci accesează chiar acum website-ul vinlacultură.com și completează formularele de participare la eveniment, precum și cele ale masterclass-urilor care te interesează. 

Evenimentul Vin la Cultură în câteva cifre

Hai să facem o recapitulare!

Hai la un târg de 3 zile în perioada: 27-29 mai, unde te așteaptă 32 de expozanți și poți participa la 12 masterclass-uri, precum și 2 tombole unde poți câștiga premii foarte valoroase!

Mai multe detalii, pe pagina oficială a evenimentului și pe Facebook!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: