Se încarcă...
Tinerii Se Aduna In Campus Cluj

Tinerii se adună în Campus Cluj

Dacă nu tinerii sunt viitorul țării, atunci cine?! Fabricatinro nu este singura echipă de tineri care susține România și economia, ci mai sunt și alții din întreaga țară. și credem că și peste hotare, care cred în ideea noastră. Noi vă mulțumim tuturor, și sperăm să ne înmulțim ca ciupercile după ploaie! Dar printre promoterii despre care o să vorbim astăzi, se află echipa din spatele platformei CAMPUS CLUJ.

Tinereţea nu e o perioadă oarecare din viaţa omului, ci este o stare de spirit.

Echipa este formată din 5 tineri frumoși, talentați. Lor le place să-și comunice gândurile prin intermediul CAMPUS CLUJ. La fel ca și noi sunt ori absolvenți ori studenți, care au o viață întreagă înainte, care au vise și țeluri pe care vor să și le atingă fără a da înapoi de la greutăți. Ceea ce caracterizează tinerețea sunt idealurile, lipsa inhibării, dorința de afirmare, încrederea în forțele proprii și pozitivismul. Toate acestea le găsiți la CAMPUS CLUJ și la https://fabricatinro.ro! Și pentru că ne asemănăm așa de mult, și avem aceleași visuri, am decis să vă vorbim despre platforma lor.

Câteva lucruri despre Campus Cluj

Platforma CAMPUS CLUJ a fost creată pentru studenții clujeni, pentru ca aceștia să găsească cu ușurință cele mai fierbinți informații despre Campus, Joburi, Evenimente, și altele. Pe această platformă https://www.campuscluj.ro  găsiți tot felul de curiozități, informații utile, dar și trucuri pentru diferitele „greutăți” cu care vă confruntați. Am ales să vorbim despre CAMPUS CLUJ pentru că, alături de noi, și ei susțin produsele create și fabricate în România!

În secțiunea Joburi veți găsi locuri de muncă care v-ar putea interesa. CAMPUS CLUJ promovează astfel locurile de muncă din România. Nu trebuie să plecăm să lucrăm printre străini, când putem sta alături de familie și să investim în țară! CAMPUS CLUJ vă oferă cele mai noi oferte de joburi din Cluj. Dar promovează și evenimentele ce urmează a avea loc, și la care poate vă doriți să participați. Veți spune că în secțiunea Work and Travel găsiți joburi în America, și asta trădează imnul nostru. Ei bine, de cele mai multe ori tinerii pleacă peste Atlantic ca să-și trăiască visul american, să beneficieze de experiență și să aplice cunoștințele și deprinderile la întoarcere în România. Dacă au adânc înrădăcinată în suflet dorința de a ajuta România, nu vor uita niciodată care le este patria și obiectivul, indiferent de meleagurile pe care au plecat!

Așadar, alături de FabricatinRO și CAMPUS CLUJ promovați produsele românești oriunde v-ați afla!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: