BitDefender oferă reduceri

Bitdefender 2015 Trial Version E1425208841428

Securitatea computerului vostru este mai importantă decât credeţi, tot timpul aveţi nevoie de un antivirus care  ofere securitate pentru fişierele voastre. Este important  alegeţi tot timpul produse software de top pentru a fi sigur aveţi parte de securitatea dorită, iar un produs românesc care îndeplinește aceste condiții este BitDefender.

De ce să alegi Bitdefender pentru a-ți proteja calculatorul?

BitDefender este unul dintre antiviruşii de top pe care îl folosesc tot mai multe persoane, atât din ţară cât şi din străinătate. Gama de produse software pentru securitate de la BitDefender a ajuns  fie una dintre cele mai folosite chiar şi peste hotare. Antivirusul românesc a obţinut de multe ori cele mai importante premii şi certificări, ceea ce l-a făcut cunoscut printre utilizatorii calculatoarelor. Având în vedere cunoștiințele tot mai avansate a hackerilor, ai nevoie de un software puternic care oprească programele periculoase.

Pe perioada iernii ai parte de reduceri la produsele Internet Security 2015 şi Total Security 2015. Acum puteţi cumpăra produsele la doar 165 lei, având reducere de 90 lei pentru Internet Security 2015 şi 120 lei pentru Total Security 2015. Antivirusul Total Security 2015 este cel mai complet software de la BitDefender. Cu o licenţă cumpărată puteţi proteja 3 calculatoare timp de un an, aşa puteţi avea securitatea asigurată nu doar pentru un calculator, puteţi folosiţi licenţa şi pentru calculatorul de la birou sau calculatorul copilului tău.

Reducerea este valabilă pe timpul iernii, aşa ar trebui  grăbiţi dacă doriţi profitaţi de ea, pentru a putea cumpăra produsele la un preţ promoţional.

BitDefender a fost câştigătorul celor 2 premii din cadrul concursului Independent IT Security Institute AV-Test, fiind compania care oferă cea mai bună protecţie şi cel mai redus impact al performanţei calculatorului vostru. Cu alte cuvinte, veţi avea parte de securitatea necesară pentru a lucra fără probleme la calculator şi performanţa acestuia nu va fi afectată în mod vizibil.

Alegeți să vă protejați de viruși cu antivirus românesc! Cumpărați românește!

Pentru a descoperi mai multe produse românești din diferite domenii, vă invităm în magazinul nou nostru online accesând acest link.

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj