Se încarcă...
produse locale romanesti

5 motive pentru care ar trebui să alegi produsele locale

Noi cand am lansat proiectul fabricat in Romania am avut mai mult de 5 motive pentru care l-am inceput. Mai jos iti vom descrie 5 motive pentru care ar trebui sa alegi produsele locale romanesti.

Coloré, Cinq Doigts, Enfant, Doigts

Proiectul #FabricatinRo a luat nastere in anul 2014 din dorinta de a promova beneficiile consumului local de produse si servicii. Consideram ca daca explicam aceste beneficii tuturor romanilor atunci sansele ca produsele romanesti sa fie alese sunt mai mari. Daca si tu crezi in ele te invitam sa descoperi cele 5 motive si sa le spui si cunoscutiilor. Doar asa putem fi mai multi care contribuim pozitiv la cresterea nivelului de trai in Romania.

Mai jos sunt 5 dintre motivele pe care noi le consideram importante, insa cu siguranta sunt mai multe.

5 motive pentru care ar trebui sa alegi produsele locale romanesti

1. Vei contribui la evolutia companiilor romanesti sau a celor internationale care au decis sa investeasca in Romania. 

Cumparand produse si servicii autohtone contribuim la bunastarea economica a companiilor nationale, locale si prin urmare la bunastarea tarii noastre.

 

.Papier, D'Affaires, Finances, Document

2. Vei mentine locurile de munca existente si vei crea altele noi ajutand sute de mii de romani sa se intoarca in tara. 

Al doilea dintre cele 5 motive este faptul ca in momentul in care cumparam produse alimentare, de ingrijire personala si de curatenie #fabricate in Romania contribuim activ la pastrarea locurilor de munca existente dar si la intoarcerea pe piata muncii a mii de muncitori din strainatate.

Majoritatea sunt oameni seriosi care au muncit in sisteme economice performante, sunt foarte competenti si pot contibui in mare masura la economia tarii.

 

Récipient, Transport Routier, De Fret, Exportation

3. Vei atrage investitii care vor pune in miscare exporturi, crescand competitivitatea economica si prestigiul Romaniei. 

Exportul de produse romanesti accelereaza activitatea industriala a tarii noastre si in acelasi timp ii permite sa fie cunoscuta la nivel international pentru calitatea produselor si serviciilor prestate.

 

Clinique, Médicaux, Soins De Santé, Maladie

4. Vei strange mai multi bani pentru progres in educatie, sanatate, cultura, sport.

In momentul in care cumparam un produs automat contribuim la cresterea consumului, dar important este sa stimulam consumul national, ca banii sa ajunga in educatie, sanatate, cultura, sport, salarii, pensii, investitii pe teritoriul tarii.

 

Enfant, Tour, Blocs De Construction

5.Vei face ceea ce in cele din urma este normal sa faci, vei asigura viitorul copiilor tai in Romania, unde le este locul.

Ultimul dintre cele 5 motive, dar nu si cel din urma este asigurarea viitorului copiilor nostri si mentinerea familiilor unite limitand imigratia masiva.

Sa cumperi romaneste inseamna sa alegi calitatea si sa ai grija de tine si de cei din jur. Poate este putin, dar putin este mai mult decat nimic…

Organizatia www.fabricatinRO.ro sustine si promoveaza produsele create si fabricate in Romania.

Nu fi indiferent, alege produsele create si fabricate in Romania!

Daca ti-a placut articolul: 5 motive pentru care ar trebui sa alegi produsele locale romanesti si doresti sa afli mai multe informatii despre proiectul FabricatinRO, despre producatorii din Romania si despre produsele naturale romanesti, intra aici!

 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: