Se încarcă...
Devos

Mai sunt doar câteva zile până la cea de-a V-a ediție a evenimentului DEVOS Iași!

În data de 4 noiembrie 2019 în sala Atos a hotelului Pleiada va avea loc cea de-a V-a ediție a evenimentului DEVOS Iași începând cu ora 16:30 și până la ora 21:30, unde FabricatinRO are plăcerea de a participa în calitate de partener media.

 

Despre ce este DEVOS Iași?

 

DEVOS Iași este un eveniment destinat celor care doresc să-și transforme afacerea prin creativitate și inovație. În cadrul evenimentelor de business din țara noastră, DEVOS Iași este recunoscut oficial ca cel mai mare eveniment de networking din Nord-Estul României și oferă participanților șansa de a cunoaște și a stabili parteneriate cu manageri și companii din peste 50 de domenii de activitate.

 

Anul acesta, la DEVOS Iași vor fi prezenți 150 de antreprenori, iar timpul alocat networking-ului este de 120 de minute, într-un mediu propice pasionaților de afaceri. Scopul principal al acestui eveniment este de a consolida comunitate antreprenorială de la nivel local, dar și pe plan regional sau național.

 

Indiferent de talentul și pasiunea pe care o ai, să dezvolți o afacere de unul singur este o adevărată provocare și de aceea DEVOS Iași propune un eveniment în care antreprenorii să se simtă în largul lor, să învețe și să facă schimb de experiență, iar la final să-și găsească partenerii potriviți cu ajutorul cărora să-și atingă adevăratul potențial.

 

Cine participă la DEVOS Iași?

 

DEVOS Iași este pentru cei care vor și care știu că pot mai mult. Evenimentul este dedicat tuturor antreprenorilor care își doresc o schimbare și care sunt conștienți că această schimbare nu vine de la sine, ci se poate obține doar prin muncă de echipă și sprijin reciproc.

 

Co-Organizatorii evenimentului sunt BIZZ.CLUB și VIVA FM, iar printre parteneri se numără Iași TV Life, BT Mic, Bună Dimineața Iași, Hotel Pleiada, Domeniile Panciu, Platinum Optic și Studio Up.

 

Ca invitat special în cea de-a V-a ediție a evenimentului se remarcă Dan Mocanu, arhitect de inovație și practician acreditat de Blue Ocean Strategy. Câteva din cele mai cunoscute proiecte ale lui au fost realizate prin intermediul colaborării cu echipe senioare din Setrio Soft, Telecom BRD. Consiliul Director al Fundației Principese Margareta a României și Camera de Comerț Americană din România.

 

Biletele la acest eveniment pot fi achiziționate direct de pe site-ul devos.ro, iar grupurile de cel puțin trei persoane beneficiază de reduceri substanțiale.

 

Cum s-au desfășurat evenimentele DEVOS Iași de până în prezent?

 

Fiecare eveniment DEVOS Iași organizat până acum a avut o temă legată de business pe care s-a axat. Prima ediție a fost închinată strategiilor de creștere a afacerilor promovând tehnici de retenție a clienților, iar principalul speaker a fost Lorand Soarez Szasz. În cea de-a doua ediție subiectele de discuție s-au îndreptat către scalarea echipelor și afacerilor și au fost moderate de Cristian Onețiu.

 

Subiectul vânzărilor a fost abordat în cea de-a treia ediție când speaker principal a fost Adrian Cioroianu, iar dezvoltarea afacerilor s-a discutat sub îndrumarea lui Marius Ghenea în cea de-a patra ediție.

 

Anul acesta, așa cum s-a obișnuit și până în prezent, atât organizatorii evenimentului cât și partenerii, alături de comunitățile suport se vor asigura în continuare de crearea unei atmosfere care să promoveze comunicarea pe subiecte legate de afaceri, dar și networking-ul constructiv care să dea tuturor antreprenorilor ocazia de a pune bazele unor parteneriate de succes.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: