Încă puțin și se dă startul concursului Gustul Ales! Ești gata să participi?

Gustul Ales este un prestigios concurs românesc ce oferă multiple beneficii câștigătorilor, dar și participanților. Dacă ești un producător român de produse alimentare și crezi în calitatea lor, acest eveniment este șansa ta să ieși din anonimat și să te faci remarcat în universul online, dar și cel offline.

Cui este dedicat concursul Gustul Ales?

Concursul Gustul Ales este dedicat tuturor producătorilor români care utilizează pentru preparatele lor exclusiv materie primă de înaltă calitate și pot face dovada faptului că produsele lor sunt fabricate în România. Cu alte cuvinte, este un concurs în care se pune un accent deosebit pe calitate, precum și pe orientarea către client și nevoile sale, fiind axat nu doar pe beneficiul producătorilor, ci și pe cel al consumatorilor.

La acest concurs se pot înscrie producătorii de brânzeturi, de produse lactate sau produse lactate acidofile, de produse din carne crud uscată sau fiert-afumată, de panificație și patiserie, de legume sau fructe procesate, de vinuri, bere sau băuturi alcoolice tari, precum și de preparate din pește.

Care sunt avantajele participării la acest concurs?

Dacă ești un producător român și produsul înscris de tine în competiție câștigă distincția Gustul Ales, atunci primești dreptul de a folosi bulina aurie a acestui concurs pe ambalajele produselor tale și să ieși în evidență pe piață față de alți producători din același domeniu. Pentru consumatori, această bulină specială iese ușor în evidență și este o garanție că produsul pe care îl văd într-un magazin fizic sau virtual este de calitate.

Un alt avantaj major al participării la concursul Gustul Ales este și promovarea în mediul online, de care beneficiază nu doar câștigătorii, ci și participanții! Astfel, conform regulamentului, toate produsele înscrise în concurs sunt anunțate în presă, în social media și pe site-urile sau conturile sociale ale partenerilor, dintre care și platforma FabricatinRO face parte. O astfel de promovare se desfășoară pe o durată lungă de timp și asigură un plus de vizibilitate tuturor producătorilor participanți, dar și produselor lor. 

Nu în ultimul rând, pentru că fiecare produs înscris în acest concurs este supus ochiului critic, dar și papilelor gustative experimentate ale unui juriu de top, în calitate de producător poți obține un feedback constructiv în legătură cu modul de prezentare și calitatea alimentelor pe care le comercializezi. Astfel, chiar dacă nu reușești să te clasezi anul acesta pe locul sperat, cel puțin afli la ce ar trebui să mai lucrezi pentru a ajunge la următorul nivel.

Câte premii se acordă în cadrul concursului Gustul Ales?

Există mai multe tipuri de premii destinate câștigătorilor concursului Gustul Ales. Premiul cel mare este destinat producătorului care reușește să acumuleze cel mai mare punctaj per total.

De asemenea, producătorii mai au șanse să obțină premii Gustul Ales și pe baza numărului de voturi obținute de la consumatori, dar și dacă se clasează pe primul loc la subcategoria la care au participat. În plus, mai pot primi și premii speciale ca de exemplu:

  • Premiul Noutate – ce poate fi câștigat de un produs lansat în acest an;
  • Premiul Nutriție și Sănătate – oferit produsului care se dovedește a avea cele mai multe beeficii pentru consumatori din punct de vedere nutrițional;
  • Premiul Inova – un premiu pe care îl pot primi produsele ce folosesc ingrediente inovatoare, sau sunt fabricate cu ajutorul unei tehnologii deosebite.

Dacă ești un producător român de alimente, cu încredere maximă în produsele sale, iar noi ți-am stârnit interesul, află aici detalii despre cum poți participa în această competiție. Iar celor care s-au înscris deja, în special membrilor comunității FabricatinRO,  le urăm mult SUCCES pe tot parcursul celor două zile de concurs și vrem să le transmitem faptul că suntem trup și suflet alături de VOI!

UPDATE – CASTIGATORII EDITIEI ”GUSTUL ALES” 2020 oferite membrilor comunitatii fabricatinRO

 

  • Gustul Ales Traditional | Jumari – Verdesi – Zimbria
  • Gustul Ales Branzeturi – Burduf – 662 puncte, | Burduf cu gust strasnic – De la Ferma cu Omenie 
  • Premiul special din partea FNDA | Salam de porc Mangalita – Zimbria
 

 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: