Se încarcă...
Inima Ro

Impreuna sustinem economia romaneasca

Noi, cumparatorii suntem cei care hotarasc ce produs si ce brand va ramane in piata si care va disparea. Noi alegem ce bun ajunge in top sau care va disparea in curand de pe raft-ul magazinelor doar pentru ca nu ne place eticheta, sau am auzit despre el ca nu este foarte bun. Cu alte cuvinte, de noi depinde economia romaneasca.

Acest statut insa ne confera si o mare raspundere, datorita alegerilor noastre anumite produse cu o lunga istorie pot disparea de pe piata, iar unele mai slab calitative, dar mai ieftine cu cateva procente ajung sa umple rafturile magazinelor. Evident, nu actiunea singulara a unui singur cumparator poate genera astfel de schimbari, ci atitudinea angajata si capacitatea de a comunica a unor cumparatori care, prin reactia lor, pot genera o atitudine comuna. De aceea, trebuie sa ne exprimam, pentru a genera aceasta atitudine comuna.

Cum sa sustinem economia romaneasca?

Cred ca este timpul sa invatam sa cumparam romaneste! Caci astfel vom reusi sa sprijinim economia romaneasca spre binele si prosperitatea fiecaruia dintre noi. De noi depinde daca se vor pierde si mai multe locuri de munca, daca ne vom adanci in recesiune, caci criza probabil nu va intarzia sa se agraveze, sau daca, dimpotriva, vom reusi sa ne asiguram noi locuri de munca si o economie mereu mai puternica.

Nu fi indiferent! Cumpara in fiecare zi un produs FabricatinRO!

Dacă ți-a plăcut acest articol și dorești să afli mai multe informații despre proiectul FabricatinRO, despre producătorii din România și despre produsele naturale românești intră aici! De asemenea, pentru a fi la curent cu tot ceea ce se intampla in lumea business-ului romanesc, da like paginii #FabricatinRO de pe Facebook, o retea unde suntem prezenti zi de zi, promovand si sustinand producatorii autohtoni!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: