Se încarcă...
Croppedfocusedimage128064050 50

De Crăciun bărbații primesc cadouri autohtone

„Moș Crăciun bate la ușă

Scoate mâna din mănușă

Și vă dă din palma lui

Darurile cerului,

Lângă brad și lângă foc

Să vă umple de noroc!”

Cu o astfel de urare am decis să începem articolul de azi, un articol care este o sursă de inspirație în ceea ce privește cadourile pentru bărbați. De cele mai multe ori ne-am confruntat cu aceeași dilemă: sunt așa de multe lucruri care pot deveni cadouri pentru femei, dar pentru bărbați gama de produse este mai restrânsă. Problema devine poate mai grea de rezolvat atunci când vrem să oferim cadouri autohtone. Dar nu disperați și nu renunțați să fiți unici pentru că echipa FabricatînRO.ro a alcătuit o listă de câteva firme care comercializează produse românești pentru bărbați.

Înainte de a vă prezenta ideile noastre pentru cadourile autohtone pe care le veți oferi bărbaților din viața voastră anul acesta, vă reamintim cât este de important ca fiecare dintre noi să alegem produsele autohtone. Chiar dacă ați putea fi tentați să alegeți produse din străinătate pentru diferitele calități (preț pe placul vostru, combinație de materiale și culori nemaivăzute, posibilitatea de achiziționare imediată sau alte calități asemenea), noi v-am demonstrat, prin articolele noastre, că și produsele autohtone beneficiază de aceleași calități. Noi considerăm că merită să fiți „Moși Crăciuni” unici, să fiți mândri că sunteți români și să oferiți cadouri autohtone!

Firme românești cu produse autohtone!

  1. Seroussi – Pentru unii bărbați, mai ales pentru cei care au ales stilul clasic, această firmă cu produse românești este perfectă. Seroussi ne pune la dispoziție o colecție de costume, sacouri, pantaloni, paltoane, impermeabile şi smochinguri, care sunt confecţionate conform unui standard de înaltă calitate. Pe site-ul lor veți găsi modelele și prețurile, magazinele partenere și magazinul online unde vă puteți plasa comanda oricând. Bărbatul din viața voastră poate arăta ca un star de cinema pe covorul roșu la masa de Crăciun!
  2. Vivo-Collection – Deși nu este un magazin destinat exclusiv bărbaților, noi vă recomandăm să vizualizați colecția pentru bărbați pusă la dispoziție. În fiecare produs al acestei firme veți găsi stofă de calitate mânuită cu experiența celor 21 de ani tradiție. Alegeți Vivo-Collection pentru posibilitatea de a vă adapta preferințele printr-o comandă specială pe placul vostru.
  3. Secuiana –  Moș Crăciun are de unde alege produse autohtone pentru bărbații români, poate alege de la cravate până la costume, primind și alte servicii precum: tratamente antişifonare, tratamente antipată, tratamente care nu permit pătrunderea apei din exterior, dar permit aerisirea corpului. Avantajele acestea dar și multe altele le veți găsi la Secuiana S.A.
  4. Brainconf – Pentru aceeași bărbați care preferă eleganța de cele mai multe ori, pentru care ținuta sobră este un stil de viața, Moș Crăciun poate „arunca un ochi” și peste produsele autohtone de la această firmă. În peste 60 de ani de experiență a devenit un competitor pe piața românească, un producător pentru care clienții sunt cei mai importanți.
  5. Condra – Cămășile au altă „ținută” dată de acest producător autohton! Lucrătorii pot croi produsele în funcție de dorințele și gusturile celor care le comandă, asistați de o tehnologie avansată și digitizată. Tehnologia și stilul merg mână în mână, asigurându-se posibilitatea de a crea broderii după varii schițe și modele. pentru cei care au idei proprii de broderii în diverse culori, de idei transferate pe diverse suporturi de materiale textile, Condra este firma ce le poate îndeplini aceste dorințe.
  6. Don-Men – Completați-vă vestimentația de Crăciun cu câteva produse românești de la această firmă. Știți foarte bine că detaliile fac diferența, de aceea un papion diferit și colorat asortat la o cămașă cu buline și o pereche de pantaloni casual vă pot aduce în centrul atenției de aceste sărbători de iarnă.
  7. Rompiele – Unii dintre bărbați nu se pot despărți de motoare nicicând și din acest motiv trebuie să aibă în garderobă geci de piele. Chiar dacă anotimpul rece ne bate la ușă, puteți să vă gândiți și la articolele de piele pentru viitoarele anotimpuri, pentru viitoarele plimbări.

Sperăm că în ultima lună a anului 2015 alegeți să cumpărați cadouri românești celor care vă înconjoară. Să nu uitați niciodată cât de importanți suntem fiecare dintre noi pentru economia României.

Sursa imagine: https://www.fenwick.co.uk/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: