Ciprian Susanu – specialist în marketing online te invită la workshop în Iasi

În România mulți au luat o inițiativă de a face ceva, de a îmbunătăți calitatea vieții pe o parte sau alta. Ciprian Susanu este antreprenorul și expertul de la care orice antreprenor, specialist, director sau student poate învăța multe. Dar cine este el? Ce anume și cum putem învăța?

Ciprian Susanu se ocupă de marketing online de 11 ani. Experiența lui în acest domeniu i-a permis nu numai să înțeleagă anumite principii, dar a văzut cum cunoștiințele potrivite pot face toată diferența pentru omul care le pune în practică. Toate acestea nu sunt doar o teorie – el le-a aplicat, a funcționat și acum cunoaște toate strategiile importante pentru a promova orice afacere online prin canalele potrivite.

Agenția de marketing online DARE Digital este fondată de Ciprian în parteneriat cu FrankGroup. FrankGroup este un grup de agenții de publicitate, al cărui coordonator pe domeniul digital marketing este tot Ciprian.

Deasemenea, afaceri renumite – adevărate branduri – au fost clienții lui, printre care este de menționat Metro, Western Union, Banca Românească, UNIQA Asigurări, Nestle și mulți alții. Anii de experiență, cele 100 de branduri ajutate în mediul online, cele 5 milioane de euro reprezentând totalul banilor administrați (ca și bugetele aferente celor 300 de proiecte administrate de Ciprian) fac mai mult decât toate diplomele, dovedind că Ciprian Susanu știe ce zice!

Având orice afacere în România, fie ea mică sau mare, este important să cunoaștem mediul online. Cunoscând la nivel mediocru nu ne va ajuta niciodată în creștere, și tocmai de aceea este nevoie de training.

Ciprian va susține două workshop-uri în Iași, cele două fiind:

  • Training social media: cum să folosești corect Facebook pentru a promova o afacere. Acest curs se va ține pe data de 10 noiembrie 2016, la Hotel Internațional Iași, de la 10:00 la 19:00.
  • Training de măsurare și optimizare: îmbunătățește constant rezultatele online. Măsoară, optimizează, și crește-ți profitul! Acest curs se va ține pe data de 11 noiembrie 2016, la Hotel Internațional Iași, de la 10:00 la 19:00.

Să vedem despre ce poți învăța la fiecare curs!

Training social media – 10 noiembrie 2016 – rezervări bilete aici

Fb Post Cipriansusanu 960x960 Iasi Social
Fb Post Cipriansusanu 960×960 Iasi Social

Fiind 8 ore de curs, se va vorbi despre foarte multe aspecte, dar vom prezenta acum cele mai importante.

Trebuie să înțelegi cum se completează un profil complet și profesionist, care va fi ca și o invitație pentru potențiali clienți. Este important, deasemenea, ca fanii paginii tale de Facebook să fie cei într-adevăr interesați – ideal fiind ca toți să fie clienți sau viitori clienți.

Mai mult de atât, este nevoie ca postările pe Facebook să fie relevante și bine gândite. Reacțiile fanilor va determina și mai mult pașii tăi viitori înspre succes – a înțelege cum gândesc ei și ce anume simt este esențial.

Există, contra-cost, și campanii Facebook și campanii Google. Folosirea sau, mai bine zis, întrebuințarea acestora necesită înțelegerea circumstanțelor. Nu toate situațiile cer aceste campanii, dar în anumite cazuri acestea sunt ceea ce ai nevoie.

Comunicare cu clienții este foarte importantă, pentru că în afara celor menționate, ei trebuie să fie atrași de produsele și serviciile tale și să vadă că dai ceva mai bun decât competiția. La urmă vei înțelege și interpreta cum au decurs campaniile tale pe social media și vei afla cum acestea pot deveni mai eficiente pe viitor.

Training de măsurare și optimizare –11 noiembrie 2016 – rezervări bilete aici

Fb Post Cipriansusanu 960x960 Iasi Optimizare
Fb Post Cipriansusanu 960×960 Iasi Optimizare

Măsurarea nu se face manual – există uneltele potrivite, anumite instrumente foarte cunoscute printre care Ciprian vă va prezenta și celebrul Google Analytics. Vei înțelege cum să folosești acest instrument și cum să-i interpretezi rezultatele.

Este deasemenea important să știi care indicatori contează pentru afacerea ta – indicatorii fiind parte din instrumentele de măsurare. Apoi vei înțelege de unde vin vizitatorii tăi, și care sursă arată o performanță sporită. Interacționarea tuturor vizitatorilor cu siteul tău te vor ajuta să iei decizii mai bune, îmbunătățind afacerea ta.

Concluzie

Echipa FabricatÎnRo îl susține pe Ciprian Susanu, un antreprenor român de succes care aduce o schimbare pozitivă în societatea noastră. Deși mulți privesc înspre străinătate sau înspre firmele căror bani ajung pe mâini străine, trebuie să înțelegem că mai mulți români, ca și Ciprian, au învățat tactici de Facebook și Google pentru promovare și marketing online iar acum împărtășesc aceste informații cu toți care se înscriu la cursurile pe care le organizează.

Noi vă încurajăm să susțineți ce-i românesc, mai ales fiind vorba de oameni care știu meserie la nivel profesionist.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: