Se încarcă...
Catena O Farmacie Romaneasca De Prestigiu

Catena – o farmacie românească

Catena este o farmacie cu capital 100% românesc, o farmacie românească aproape de inima noastră. Încă de la început Catena și-a propus să devina una dintre cele mai moderne farmacii din România. Ea susține industria farmaceutică autohtonă și se bazează pe principiul apropierii față de pacienți. Acest scop al farmaciei Catena este prezent în orice formă de promovare. Ea este FARMACIA INIMII TALE!

De la înființare și până astăzi compania a deschis în toată țara peste 200 de unități, inclusiv în mediul rural. Iar această răspândire teritorială este dovada eficienței serviciilor oferite. Catena dorește să ofere sfaturi și recomandări profesioniste, o gamă largă de produse farmaceutice, cosmetice, remedii homeopatice și terapii naturiste. Tot în farmaciile Catena se găsesc servicii de consiliere de frumusețe și doritorii își pot măsura tensiunea arterială sau greutatea.

Catena vrea să devină un reper în lumea medicală prin calitatea serviciilor oferite. Calitatea, profesionalismul și inovația de care dispune această farmacie românească respectă cele mai înalte standarde. Un concept creativ este împărțirea pe „rafturi” a produselor pentru ca aceastea să fie mai ușor de identificat de către clienți. Exemple de astfel de rafturi: raftul pentru frumusețe, raftul pentru dureri, raftul de slăbit.

Pentru a vă oferi rețete gratuite și compensate, Catena are contracte de colaborare cu toate casele de asigurări. Înfarmaciile Catena puteți fi siguri că o să găsiți medicamente antidiabetice, produse oncologice și multe alte preparate. Reducerile se fac și pe baza cardurilor de fidelizare. Despre Catena știe toată lumea pentru că s-a promovat intens prin clipuri publicitare, cu actori celebri autohtoni, devenind astfel simbolul unei generații. Pentru serviciile oferite, dar și conceptul central și sloganul, să fie reținute de audiență, Catena a exploatat plus valoarea unui jingle propriu.

Catena –  o farmacie românească care te face bine în stil românesc

Catena are în vedere sprijinirea clienților săi, dar și a produselor autohtone și a industriei farmaceutice românești performante. Cu acest scop, Catena a lansat campania Cumpără românește, care vine în ajutorul producătorilor autohtoni de medicamente.

Directoarea generală Anca Vlad spune: Chiar dacă facem parte din Uniunea Europeană, nu cred că în vremuri de criză patriotismul este un păcat. Am văzut cum germanii își sprijină industria națională, cumpărând și expunând în farmacii cu prioritate produse germane. La fel, în Franța sau în Anglia. De ce nu și în România?!

În cadrul campaniei, pacienții puteau cumpăra majoritatea medicamentelor produse în țară, inclusiv cele compensate, la preț de depozit. În plus, cea mai mare parte a suplimentelor nutritive și a produselor cosmetice românești beneficiază de aceleași condiții de preț și astfel există avantaje și pentru clienți și pentru producători. Pe de-o parte clienții acestei farmacii fac economii, iar producătorii autohtoni pot produce în continuare deoarece produsele le sunt cumpărate. De altfel, atunci când alegeți Catena, veți fi mereu întrebați dacă preferați medicamentele românești sau străine. Noi vă îndemnăm să alegeți pe cele românești!

Dacă v-a plăcut acest articol, vă recomandăm să citiți și despre avantajele homeopatiei.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: