Carrefour – un supermarket cu produse romanesti

Bună dimineața dragii noștri cititori! FabricatînRO.ro vă oferă astăzi câteva informații despre un loc în care ne facem cumpărăturile, un loc care ne oferă o ofertă numeroasă de produse – Carrefour. Este un supermarket cu tradiție și și-a făcut loc și pe piața din România pentru a oferi produse și locuri de muncă românilor.

Carrefour s-a deschis pe 15 iunie 1963 într-o localitate de lângă Paris beneficiind de un spațiu foarte mare – peste 2500 de metri, de trei ori mai mare decât orice alt retailer de atunci. În acest supermarket găsim multe produse, de la cele alimentare la cele non-alimentare. Ideea acestui tip de „super magazin” a venit din dorința de a avea mai multe articole sub un singur acoperiș. Practic, Carrefour s-a născut din dorința noastră de a cumpăra o gamă vastă de produse de la un singur furnizor pentru a nu pierde timp căutând la alte magazine.

În România Carrefour a fost primul retailer care a adus conceptul de hypermarket în țara noastră, de la ei pornind ideea de a avea totul sub același acoperiș. Primul magazin s-a deschis în București, oferind românilor peste 55.000 de produse. Intrarea pe piața din România a fost marcată de ideea prețurilor mici, dar să nu vă așteptați ca acest supermarket să vă ofere doar atât. Personalul Carrefour este mereu interesat de situația economică a clienților, pentru ca aceștia să beneficieze de aceeași calitate a serviciilor, indiferent de crizele economice.

Carrefour beneficiază de produse „Marcă proprie”, așadar puteți să fiți siguri că produsele pe care le găsiți în România au exact aceeași calitate garantată și în altă țară. Acestea provin de la producători care au un portofoliu bine pus la punct, au o experiență îndelungată pe piața muncii având produse bine cunoscute de clienți. Barndurile de renume le găsiți la Carrefour dar cu prețuri accesibile!

Pentru aceia dintre noi care am adoptat o dietă bazată pe produse bio și dietetice, Carrefour vă oferă o multitudine de produse, chiar și cele specifice anumitor țări – Franța, Spania, Italia, Mexic, cele din țările asiatice. De aici ne putem da seama că publicul țintă al Carrefour este numeros și vast, mereu în expansiune și dornic de noi încercări (în domeniul gastronomic). Oricine cunoaște supermarketurile Carrefour știe că acolo va găsi prețurile cele mai mici și produse dintre cele mai diverse, modernitatea și inovația fiind pe primul loc.

De ce v-am vorbit de Carrefour? Pentru că puteți găsi foarte multe produse de la producători români. Printre altele ținem să vă menționăm brânza de vaci și smântână Solomonescu, cașcaval Delaco, ruladă de cașcaval cu ciuperci Dibaciul, cârnați oltenești Meda, mușchi țigănesc Matache Măcelarul, mezeluri de la Cris-Tim, cârnați de pleșcoi de la Aldis. După cum puteți vedea, sunt numeroase firme care oferă atât produse ce au la bază laptele natural românesc, cât și carne pentru numeroase mezeluri. Alte firme ce sunt prezente pe rafturile Carrefour sunt: Salsi, Albalact, Agricola, BorescFamilia ToneliDanone, LaDorna, Artesana, Fares și multe alte branduri românești. Este important că pe toate acestea le găsiți în revistele Carrefour cu steagul României. Ceea ce noi am observat este ponderea din ce în ce mai mare a produselor românești în supermarketuri, lucru care ne bucură.

Motivele pentru care supermarketul Carrefour se află printre firmele promovate de noi sunt următoarele: oferă locuri de muncă românilor din toată țara și promovează și produse românești. Voi decideți dacă vreți să dați o șansă economiei din țara voastră!

 Sursa imagine: https://www.romania-insider.com/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: