Se încarcă...
Ziua Îndrăgostiților Vine Cu Cadouri Pentru El

Ziua Îndrăgostiților vine cu cadouri pentru El

Doamnelor a venit timpul ca și voi să faceți cadouri bărbaților din viața voastră! Știm că vă place să fiți alintate, și prețuite, și vă place să fiți surprinse cu cadouri, dar să fim serioși, cui nu-i plac toate astea?! https://fabricatinro.ro s-a gândit că Ziua Îndrăgostiților ar putea fi un prilej bun ca să le arătați partenerilor o mică atenție. Iar această mică atenție poate să fie românească. Cele 5 idei de cadouri pentru EL pe care noi vi le propunem sunt accesibile și, credem noi, o bucurie și pentru toată lumea!

SIDERIS

Știm cu toții că un bărbat îngrijit este un bărbat frumos și dorit! Dacă și voi considerați asta doamnelor, noi vă recomandăm să accesați linkul www.sideris.ro și să cautați în secțiunile aferente bărbaților diferite game de produse. Veți găsi de la spumă de ras, aftershave, geluri de duș, șampoane bio, deodorante parfumuri masculine, la creme naturale pentru îngrijirea zilnică sau problemele de piele. Toate produsele sunt bio, astfel că pielea bărbatului care le folosește va fi protejată și fină la atingere. Nu va avea probleme cu tenul. Alege câteva din produsele preferate, așează-le frumos într-un cos nuiele împletit manual și dăruiește-le ființei dragi!

MARCMAN

Pe lângă pielea ce merită să o dezmierdați și să o protejați, mireasma corpului poate fi îmbogățită cu parfumuri românești. Noi am găsit o firmă care fabrică parfumuri concentrate în colaborarea cu Franța. Din cele 90 de arome, suntem siguri că veți găsi una care să se potrivească și partenerului vostru. Această firmă vă asigură că parfumul ales va persista pâna la 8 ore, iar prețurile accesibile nu denotă lipsa unei anumite calități, ci faptul că posedă un laborator propriu de producție. Puteți vedea catalogul cu produse, arome și prețuri dacă accesați www.shop.marcman.ro.

DAVCO

Odată ce i-ați înmiresmat întregul corp al partenerului, puteți trece la a-l îmbrăca cu cămăși 100% românești. O să spuneți că haina nu îl face pe om, dar parcă un bărbat elegant, cu cămașă, cravată, costum, nu trebuie trecut cu vederea. Așadar, noi venim cu propunerea de a-i oferi o cămașă făcută de români pentru români! Această firmă, după cum veți vedea și aici www.davco.ro poate executa și la comandă cămăși cu modele casual, tip office, și altele. Acestea se pot executa pe modele proprii sau după un model solicitat. Așadar completați-i ținuta cu o cămașă la modă!

KINGART DELICATESSE

Dacă vreți să-l surprindeți și să-i oferiți cadouri pentru el personalizate, puteți apela la acest site: www.kingart-delicatesse.ro. Aici veți găsi diferite obiecte care pot fi făcute cadou bărbaților. Dacă este ceva ce le place bărbaților, atunci acel lucru este să fie unici în viața unei femei. Dacă îi oferiți un cadou unic, va ști că el este foarte important în viața voastră, dar se poate lăuda și la prieteni cu cadoul invovativ primit. Pe lângă acestea, îi puteți stârni și râsul prin mesajele haioase.

CINA CU BIOMANIA

Se spune că dragostea trece prin stomac dar pe lângă aceasta, sigur vreți un bărbat sănătos lângă voi! Așadar, într-o seara puteți să-i pregătiți o cină cu produse bio, pe care le găsiți aici www.biomania.ro, dând astfel dovadă de preocupare și pentru sănătatea corpului vostru. Veți mânca o cină făcută acasă, cu produse românești, siguranța fiindu-le certificată.

Indiferent care dintre cele de mai sus, sau alte idei, le puneți în aplicare în luna care e dedicată îndrăgostiților, noi vă recomandăm să căutați produse românești! O gamă largă de astfel de produse veți găsi și pe platforma noastră!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: