Se încarcă...
Biodam Pune Ecologia In Agricultura Romaneasc

Biodam pune ecologia în agricultura româneasc

Trăim într-un secol în care oamenii caută cât mai multe produse “bio” sau “ecologice”. În această lume şi-au făcut şi românii loc prin producţiile ecologice de cereale, plante furajere, plante oleaginoase şi uleiuri. O firmă ce merită menţionată pentru calitatea produselor furnizate şi pentru încrederea acordată pământului românesc este SC BIODAM SRL.

Agricultura ecologică este un sistem de producţie care evită sau exclude utilizarea îngrăşămintelor sintetice, a pesticidelor, a regulatorilor de creştere şi a aditivilor în hrana animalelor. Acest tip de agricultură este relativ nou şi este agricultura viitorului, un viitor din care face parte şi România printr-o firmă ce este activă în domeniul producerii, procesării şi comerţului cu cereale, uleiuri – SC BIODAM SRL.

Având în vedere în ultima perioadă s-a discutat despre posibile investiţii în dezvoltarea economică a ţării pe baza agriculturii, o idee de afacere cu produse ecologice este binevenită. Este cu atât mai lăudabil faptul BIODAM oferă o diversitate de produse româneşti, cultivate pe soluri la fel de fertile „ca pe timpul lui Moromete”. Prin simpla întrebuinţare a câmpiilor din România păstrăm tradiţia agriculturii, dar conştientizăm şi importanța acestei ramuri ale economiei.

Dezvoltarea economică a României stă în învestirea ideilor, capitalului, muncii în acest teritoriu iar dacă există firme care s-au gândit deja la acest lucru, acestea trebuie susţinute de toţi românii prin promovare. De asemenea, oamenii trebuie înţeleagă produsele ecologice sunt mult mai aproape de ei decât cred, pot cumpăra aceeaşi calitate şi diversitate cu bani mai puţini, pot investi în propria ţară.

învăţăm investim în România şi cumpărăm produse fabricate în România!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: