Anul 2021 pentru comunitatea FabricatinRO în cifre și realizări

Am depășit de mult prima jumătate a anului 2022 și ne-am gândit că ar fi păcat să-l lăsăm să treacă pe lângă noi fără să stăm de vorbă despre evoluția noastră în anul trecut și să notăm aici cele mai importante evenimente.

Chiar dacă 2021 a fost un an plin de provocări, în care efectele pandemiei de COVID-19 încă s-au simțit din plin, dar care, dacă stăm să ne gândim mai bine, a fost ca liniștea dinaintea furtunii dacă îl comparăm cu începutul acestui an în care întreaga Europă a început să se confrunte cu un pericol și mai mare: războiul, producătorii români din comunitatea noastră au reușit să-și depășească fiecare dintre ei condiția și să mai facă un pas către atingerea obiectivelor lor. Merită să-i felicităm pentru că își păstrează țelul și hotărârea neclintite, indiferent de situație și pentru că ne dau și nouă, tuturor, o lecție de bune practici în afaceri.

Rezultatele producătorilor români din cadrul comunității FabricatinRO

Primul lucru notabil pe care dorim să-l amintim la capitolul rezultate, este faptul că numărul de angajați ai producătorilor din comunitatea noastră a crescut cu 1.5% în anul precedent față de 2020. De asemenea, și cifra totală de afaceri obținută de toți acești producători a crescut cu 26.6%, ajungând la impresionanta sumă de 219,3 mil de Euro.

Dacă ne referim doar la partenerii noștri, vorbim de o cifră de afaceri de 21,1 mil de Euro, aproximativ 10% din totalul obținut de producătorii din comunitatea noastră la un loc.

Toate aceste realizări sunt bineînțeles meritul exclusiv al ambițioșilor producători din comunitatea noastră, iar noi ne implicăm cum putem pentru a-i ajuta să mențină toate cele 3000 de locuri de muncă pe care au reușit să le creeze și pentru a putea produce în continuare cele mai bune produse românești de care sunt capabili. 

Realizările echipei FabricatinRO de-a lungul anului trecut

Pe parcursul anului trecut, am investit multe resurse în îmbunătățirea vizibilității produselor românești pe piață. Astfel, am schimbat logo-ul comunității noastre și am transformat noul însemn în etichete atractive, care oferă un plus de personalitate și individualitate produselor pentru care sunt folosite.

Am promovat realizările comunității în cele mai mari publicații din presa românească precum: Știrile PROTV sau A1.ro, precum și mute altele pe care cei interesați le pot consulta aici și de asemenea am participat la Forbes România.

Ne bucurăm și de faptul că am putut fi alături de producătorii din comunitatea noastră la o mulțime de evenimente offline, împreună cu o parte din partenerii noștri de încredere precum: Vin la cultură, Asociația produs în Iași sau Kasta Morelli. Despre o bună parte din aceste evenimente am scris și pe pagina noastră de Facebook unde am postat și o mulțime de fotografii care mai de care mai reușite (zicem noi :D).

Planuri de viitor pentru platforma FabricatinRO

Suntem genul de oameni care nu se mulțumesc cu puțin și care de fiecare dată când reușesc să-și mai atingă un țel descoperă o mie de alte lucruri pe care doresc să le mai facă. Astfel, cu toate că suntem mândri de faptul că am reușit să ajungem până aici, lucrăm deja conștiincios pentru realizarea unor planuri și mai mari.

Ne-am pus în gând să creăm o asociație non guvernamentală pentru a putea promova chiar și mai mult și mai eficient produsele românești în care credem și nu ne vom lăsa până ce nu reușim să ne îndeplinim și acest vis. 

De asemenea, vom continua și pe viitor să promovăm etichetele noastre FabricatinRO care considerăm că au puterea de a aduce împreună pe producătorii români și de a-i uni într-o comunitate puternică și statornică.

La fel ca până acum, nu vom lipsi nici de la târgurile și evenimentele reprezentative pentru comuntatea noastră, iar în viitorul apropiat vom crea și un marketplace B2B care să faciliteze interacțiunile dintre producătorii și furnizorii de servicii de pe platforma noastră.

Îți mulțumim că ai avut răbdare cu noi până acum și sperăm că îți face plăcere să urmărești evoluția proiectului nostru! Suntem ambițioși și avem planuri cât pentru o viață întreagă, așa că rămâi în continuare aproape de noi pentru că întotdeauna vom încerca să te surprindem în cel mai plăcut mod cu putință!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: