Se încarcă...
Animax Fabricat In Romaniaaaa

Animax, un concept altfel pentru iubitorii de animale

Rețeaua Animax (Pet Product SRL) și-a început activitatea pe piața românească, prin deschiderea primului său magazin, în anul 2001 în București. Următoarele locații au fost deschise tot în capitală, iar prima unitate în provincie a fost inaugurată în 2005, la Timișoara. Cu un ritm de expansiune alert, rețeaua a ajuns în 2016 la un număr de 60 magazine.

Trecând dincolo de numere Animax este brandul  100% românesc care a lansat și schimbat piața animalelor de companie și a produselor și serviciilor destinate acestora.

O gamă largă de necuvântătoare, câini jucăuși, pisici alintate, pești colorați, păsări vesele, rozătoare simpatice și reptile elegante, toate își așteaptă viitorii stăpâni la Animax. Și tot acesta este locul unde fiecare găsește tot ce are nevoie pentru a-și îngriji și răsfăța cu drag animalul preferat. Hrană de cea mai bună calitate, adaptată și atent aleasă pentru fiecare tip de animal în parte, accesorii și jucării și o gama  largă de alte servicii special destinate animalelor de companie se găsesc în fiecare dintre magazinele Animax.

Un alt serviciu este acela de amenajare și întreținere acvarii. Magazinele Animax comercializează acvarii gata amenajate, însă punctul nostru forte este amenajarea acvariilor (substrat, fertilizați, plante, decoruri și bineînțeles peștișori colorați si veseli) în funcție de dorințele clienților, ținând cont de dimensiune și destinație.

Pentru  cei care vor să facă un cadou unei persoane iubitoare de animale îi pot achiziționa și oferi un card  cadou. În colaborare cu partenerii săi, Animax oferă abonamente la  cabinete veterinare.

Ce a adus nou Animax pe piața din România și  ce l-a consacrat ca lider?

Magazine de profil mari și spațioase de 100 metri pătrați, care ofereau o gamă largă de produse de calitate superioară, garanții pentru animalele de companie vândute, și, foarte important un sistem de rafturi pentru hrana vrac care alături de instalațiile de ventilație au obținut eliminarea mirosului mai puțin plăcut. Ca strategie de vânzări și mod de a gestiona resursa umană, toți angajații magazinelor Animax sunt implicați în business și motivați prin sistemul de comisionare și bonusuri din vânzări. În plus, peste 90% din angajații Animax au acasă un animal de companie.

Animax se adaptează constant nevoilor pieței și cerințelor clienților. Astfel, în toate cele 31 de magazine sunt oferite produse la toate nivelele de preț: economic, premium și super premium.

Animax fiind în anumite cazuri chiar importator exclusiv pentru România, cât și de la furnizori autohtoni. De asemenea, clienții  au posibilitatea lansării de comenzi speciale. De exemplu, dacă un client dorește să achiziționeze un articol care nu este disponibil în sortimentația permanentă, se poate face o comandă și, în funcție de disponibilitatea existentă la furnizor, se poate lansa o comandă specială  pentru produsul respectiv.

În colaborare cu partenerii săi, Animax oferă abonamente la cabinete veterinare. În plus, punem la dispoziția clienților servicii de toaletare pentru câini și pisici, farmacie și cabinet veterinar, toate într-o singură locație.

Acestea sunt doar câteva dintre atributele care au făcut ca acest brand 100% românesc să fie astăzi unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de profil din România.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: