Se încarcă...
Alka Imperiul Bunatatilor 1024x8

ALKA: Imperiul bunătăților

Nimic nu se compară cu o pauză de cafea aromată și o napolitană cu ciocolată! Atunci când ți-e poftă de ceva dulce sau sărat, noi îți recomandăm să cumperi bunătățile de la ALKA. Una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de alimente din România, Alka muncește cu drag și suflet pentru clienții săi, încă din anul 1994.

Povestea Alka

La început, ALKA era cunoscută drept prima afacere de familie orientată spre procesarea de cafea.  Acum, după 20 de ani de la înființare, ALKA se mândrește cu statutul de a fi unul dintre principalii jucători din FMCG importați în regiune. Acest lucru înseamnă că face parte din categoria bunurilor de consum cu mișcare rapidă, fiind cele mai des achiziționate și având o durată redusă de stocare. Cafeaua Stretto este noutatea absolută oferită de ALKA. Aceasta poate fi găsită în cafenele, restaurante, hoteluri, coffee TO GO, Catering sau spații de birouri.

Portofoliul de produse este alcătuit dintr-un adevărat univers de bunătăți dulci sau sărate. Produsele ALKA pot fi găsite la oricare din cele 8.000 puncte de desfacere din România, sub diferite cantități, la prețuri accesibile. Printre cele mai cunoscute și îndrăgite produse se numără: Napolitanele Alfers, Biscuiții Casei, Prăjitura Casei / MiniPrăjitura Casei, Croissantul Casei. Și sub denumirea de Dr. Krantz mai pot fi găsite diferite bunătăți. De exemplu: biscuiți sandwich, drajeuri de biscuiți glazurați, pișcoturi și fursecuri, toate sortimentele având diferite umpluturi și arome.

Pe lângă toate aceste delicii, ALKA pune la dispoziție și câteva gustări sărate. Toortitzi sunt noua invenție a snacking-ului deosebit de crocant datorită gătirii la cuptor și semințelor de susan alb și negru. Aceștia reprezintă combinația perfectă pentru un mic dejun cu cremă de brânză, salată de vinete sau felii de legume. Covrigeii Taralli și Alka Crochetti sunt cea mai bună alegere pentru o pauză în timpul zilei, la școală sau la servici.

Cu ce se mai ocupă această companie românească?

De asemenea, este important de subliniat faptul că ALKA se implică în acțiuni onorabile de responsabilitate socială. Aceasta reușește să respecte angajamentul de susținere economică, garantare a calității și sprijin social față de comunitate. Această chestiune este una demnă de respectul nostru. Ne bucurăm că există astfel de companii, preocupate ca și fabricatinro.ro, de îmbunătățirea sistemului economic din România.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: