Site logo

SPRING PACK

Știm cât de mult îți era dor de primăvară! Ieșirile la picnic cu siguranță vor fi tot mai frecvent prezente în agenda zilelor tale. Din acest motiv am creat pentru tine Spring Pack ce conține un întreg arsenal de bunătăți potrivite de piese maturate, numai bune de pus pe grill, în tigaie sau la cuptor. Gătește rapid și lasă-ți timp suficient ca să savurezi din plin această primăvară împreună cu cei dragi!

Vrăbioară
Antricot fără os
Picanha
Gulaș
1kg
1kg
1kg
1kg
* Pentru comenzile cu livrare în Sibiu aveți un discount de 10% per total comandă.

360 lei

Stoc epuizat

Descriere

Parte componentă a roastbeefului, vrăbioara se regăsește în zona lombară a coloanei și face trecerea spre pulpă; bogată în  inserții de grăsime intramusculară, ca și antricotul, se pretează foarte bine pentru prepararea la grătar. Picanha reprezintă stratul muscular superior din zona chiulotei, imediat de sub piele; cu puține inserții de grăsime intramusculară, dar cu textură fină, picanha nu este un mușchi care se folosește mult în timpul mișcării animalului, de aceea rămâne foarte fraged; este acoperit la exterior cu un strat generos de grăsime, care nu trebuie înlăturat la gătit. Se poate frige la grătar, tăiată felii de-a lungul fibrei. Antricotul fără os este extras din partea din față a coloanei vertebrale, de la coasta a VI-a la coasta a XII-a, asemenea antricotului cu os, dar acesta are înlăturate părțile osoase. Este aromat și fraged, provenind din zona cutiei toracice superioare, cu musculatură puțin exersată în mișcare. Intens marmorat, antricotul este ideal pentru frigerea rapidă la foc viu, pe grătar.

METODE DE GĂTIRE SPRING PACK

La grătar – în funcție de cum se dorește (în sânge, medie sau bine făcută) se pune pe grătarul foarte bine încins între 3 și 5 minute pe fiecare parte. Pentru grătar nu se folosesc condimente înainte de gătire. La tigaie – Se adaugă pe antricot sare, piper sau alte condimente, în tigaie se adaugă puțin ulei de măsline; când uleiul este încins se adaugă antricotul, iar când sucul din carne începe să apară la suprafață, felia trebuie întoarsă. Timpul de gătire este în jur de 8-10 minute. Piesele sunt refrigerate maturate în sistem dry-age timp de 21 de zile și ambalate individual în pachete vidate. Greutățile pentru fiecare piesă în parte sunt aproximative și pot varia cu /- 5%, dar per total pachetul va avea minim 4 kg. Pachetele vor fi livrate în cutii de carton, iar temperatura va fi asigurată pe timpul transportului de cutii frigorifice returnabile.

Informații Adiționale SPRING PACK

Greutate: 4 kg Dimensiuni: 26x16x31 cm Temperatură transport: pe o perioadă de 36 ore între -2 și 3 C Stare piese: refrigerate Valabilitate: 12 zile de la ambalare pentru piesele refrigerate Valoare pachet: prețul include transport și TVA

Premium Angus este o un shop online cu livrare în toată țara, care comercializează carne de vită Angus, produsă natural pe pășunile din Transilvania și premiată cu medalie de argint la nivel mondial. Premium Angus este un produs natural, fraged, marmorat și maturat.