Se încarcă...

RaisisSoftware

Dezvoltare Web

  Descriere

  RaisisSoftware s-a născut din dorința unor oameni tineri, ambițioși și muncitori de a oferi fiecărui antreprenor un partener de nădejde în cursa sa către succes. Nu a durat mult până ce RaisisSoftware s-a transformat într-o companie puternică, apreciată pe piață și cu o reputație foarte bună. 

  Eficientizarea proceselor interne ale companiilor cu care colaborează este misiunea principală a echipei RaisisSoftware. În ziua de astăzi, când o prezență solidă în mediul online este visul oricărui antreprenor la început de drum sau chiar și cu ani de experiență în spate, RaisisSoftware oferă servicii excelente de dezvoltare web sub forma unor soluțiii personalizate pentru fiecare client în parte.

  De ce ai nevoie de servicii de dezvoltare web pentru compania ta?

  Poate că ai impresia că domeniul în care activezi te scutește de necesitatea investiției în servicii de dezvoltare web, dar chiar așa stau lucrurile? Indiferent de ceea ce oferi propriilor clienți, te-ai gândit vreodată că ai putea ajunge mai ușor la ei cu aplicația potrivită? Sau că un website personalizat, creat astfel încât să reflecte întocmai imaginea afacerii tale ți-ar putea aduce mai multe conversii?

  În calitate de dezvoltator web, RaisisSoftware exact asta poate face pentru tine!

  Specialiștii din cadrul echipei RaisisSoftware au experiență în tot ceea ce înseamnă dezvoltare web și stau la dispoziția clienților lor fie că este vorba de antreprenori în căutarea unui expert în dezvoltare site web sau un dezvoltator aplicatii mobile.

  Ce este SAAS - Software As A Service?

  SAAS, sau "software as a service" (software ca serviciu), este un model de distribuție a software-ului în care aplicațiile sunt găzduite de un furnizor sau dezvoltator, așa cum este cazul echipei RaisisSoftware, și sunt puse la dispoziția clienților prin intermediul internetului. În loc să instaleze și să întrețină programe web pe propriile computere, beneficiarii acestor aplicații le pot accesa simplu și rapid printr-un browser web. Acest model oferă numeroase avantaje atât pentru furnizori, cât și pentru utilizatori.

  Printre avantajele SAAS se numără. 

  • accesibilitatea facilă prin intermediul internetului
  • costuri inițiale foarte mici
  • plata pe bază de abonament lunar, anual, sau la o perioadă de comun stabilită cu furnizorul de servicii
  • timp redus de implementare
  • actualizări automate
  • scalabilitate și flexibilitate
  • securitate

  Vrei să lucrezi mai simplu, mai eficient și să faci investiții mai profitabile în ceea ce privește afacerea ta? Atunci colaborează cu RaisisSoftware pentru aplicații web saas și alte servicii web pentru a-ți atinge mai rapid adevăratul potențial!

  Situat în inima Sucevei, biroul RaisisSoftware oferă întregii echipe acces facil la resurse de învățare, activități relaxante și, înainte de toate, echipamente de ultimă generație și te așteaptă mere cu porțile deschise pentru a pune împreună cu specialiștii RaisisSoftware bazele unei colaborări fructuoase!

  Digitalizarea face totul mai simplu! Descoperă ACUM parteneri pe care te poți baza pentru a naviga cu încredere în era digitală!

  Adresa

  Strada Narciselor, 720207 Suceava, România

  Categorie
  Contact

   • No comments yet.
   • Add a review