Se încarcă...

Complex Turistic Constantin

Cazare Câmpulung Moldovenesc

  Descriere

  Nu mai căuta mai departe cazare Câmpulung Moldovenesc sau altă destinație de vacanță, ci acceptă invitația Complex Turistic Constantin din Câmpulung Moldovenesc, în Suceava, și descoperă o cazare de poveste, într-un cadru desprins parcă din cărțile de colorat.

  Situat în centrul uneia din cele mai frumoase regiuni din România, Complexul Turistic Constantin oferă oaspeților săi cazare Câmpulung Moldovenesc cu tichete de vacanță: Pluxee, Edenred, Up și cazare Câmpulung Moldovenesc vouchere, răspunzând astfel chiar și la cerințele mai aparte ale unora dintre aceștia.

  Acest complex turistic are o capacitate de 21 de camere, unde nu se acceptă animalele de companie, proiectate și amenajate în așa fel încât să ofere fiecărui oaspete, indiferent de alegerea făcută, posibilitatea de a se bucura la maxim de cadrul pitoresc din împrejurimi și de o mostră generoasă din ingeniozitatea și eleganța culturii locale.  

  Fie că au optat pentru o cazare Câmpulung Moldovenesc cu ciubar sau o cazare Câmpulung Moldovenesc cu jacuzzi ori o cazare Câmpulung Moldovenesc cu spa oaspeții complexului turistic Constantin se bucură de fiecare clipă petrecută aici, transformând-o într-un moment memorabil, la care revin iar și iar ani la rând, atunci când își lasă gândurile să zboare la cele mai frumoase vacanțe din viața lor.

  Chiar și pentru familiile cu copii mici, care se bucură mai mult de facilități dedicate puiuților lor decât de o cazare Câmpulung Moldovenesc cu saună, complexul turistic Constantin a pregătit un spațiu generos de joacă, cu tot ce trebuie pentru a ține un micuț ocupat și fericit în timpul vacanței. De asemenea, cei care îmbină utilul cu plăcutul, pot beneficia aici de foișoare pitorești, unde pot lucra în aer liber sau pot purta discuții profesionale și o sală ultramodernă de conferințe.

  Cazare Câmpulung Moldovenesc aproape de cele mai importante atracții turistice

  Profită de această soluție de cazare Câmpulung Moldovenesc cu vouchere de vacanță deosebită și hai la complexul turistic Constantin amplasat într-o zonă cu adevărat deosebită! Nu te lăsa păcălit de liniștea fermecătoare care cu siguranță te va încânta pe toată perioada sejurului tău la complexul turistic Constantin, deoarece acesta nu este nici pe departe izolat, ba chiar se află la o distanță optimă de cele mai importante atracții turistice din zonă cum ar fi: 

  • Mocănița Bucovina
  • Transrarău Traseu
  • Herghelia Lucina
  • Cheile Moara Dracului
  • Rarău
  • Mânăstirea Humor
  • Mânăstirea Moldovița
  • Mânăstirea Sfântul Ioan Cel Nou de la Suceava
  • Cetatea de Scaun a lui Ștefan cel Mare
  • Mocănița Hutulca

  Toate aceste locuri spectaculoase și multe altele te așteaptă să le descoperi pas cu pas, condimentând experiența ta de călătorie.

  Cu alte cuvinte, nu contează dacă ai plecat în vacanță ca să te bucuri de pace și liniște în sânul naturii, să experimentezi viața din mediul rural, cu aer curat și mâncare bună, sau să explorezi un tărâm nou pentru că în acest complex turistic găsești mereu ceva de făcut exact pe gustul tău.

  Vacanța ta este specialitatea noastră! Cu o experiență vastă în serviciile de cazare acest complex turistic anticipează nevoile clienților săi și la satisface înainte ca aceștia să-și exprime verbal dorințele. Definiția ospitalității românești, în cadrul acestui complex te simți mereu ca acasă și când pleci și revii mereu cu plăcere. La Complexul Tursitic Constantin se întâlnesc toate ingredientele necesare pentru o vacanță reușită, de care se vor bucura toți membrii familiei tale.

  Cu atâtea posibilități, complexul turistic Constantin se află pe lista de priorități a turiștilor care își doresc o cazare cu de toate în inima Moldovei. Hai și tu și lasă-te fermecat!

  Rezervă perioada preferată AICI și folosește codul FABRO10 pentru o reducere de 10%!

  Adresa

  Constantin Grămadă, nr.4A, Câmpulung Moldovenesc

  Categorie
  Contact

   • No comments yet.
   • Add a review