Colorizo – producătorul român de etichete și ambalaje care dă personalitate firmei tale

Colorizo este locul unde apelezi atunci când ai nevoie de culoare și idei. De când am înființat platforma FabricatinRO și până astăzi, am ajuns să prindem mult drag de unii producători care ne-au uimit prin creativitatea, originalitatea și în primul rând ambiția de care dau dovadă. Iar unul dintre cei care a reușit o astfel de performanță este Colorizo.

Colorizo s-a alăturat proiectului nostru, FabricatinRO, în urmă cu una an, iar de atunci și până acum ne-a învățat cât de importantă este imaginea pentru a obține succesul în afaceri.

Câteva lucruri despre Colorizo

Colorizo este un producător de etichete și ambalaje, cu o rezistență sporită la zgârieturi, texturi premium, cerneală pe bază de apă – certificată ECOLOGI și GREENGUARD, rezistență mare împotriva umezelii și aburilor, dar și cu o armonie desăvârșită a elementelor vizuale folosite, care le conferă un plus de originalitate și personalitate. Iar dacă toate aceste lucruri ți se par cunoscute, asta este pentru că acest articol nu este primul în care vorbim despre Colorizo.

Am prezentat pe larg acest producător român de etichete și ambalaje aici, când s-a alăturat platformei noastre, dar și aici, când ne-a dat o lecție de originalitate, dar și de proiect comun făcut bine.

Colorizo este producătorul care a avut curaj să-și provoace doi clienți la un proiect de colaborare și să creeze un produs absolut spectaculos. Este vorba de Scrijele de mere ca la bunica și Leomi Chocolate care au creat împreună delicioasele Mere în Ciocolată, un desert, subtil, gustos, ușor și elegant, numai bun de savurat când ai poftă de ceva dulce, dar nu vrei să păcătuiești prea mult sau, pentru o petrecere de exemplu, îți dorești o gustare de cară să fii sigur că se va bucura toată lumea.

Produse originale și colorate

Dacă am vorbit puțin despre ceea ce știe Colorizo să facă cel mai bine, și anume să impresioneze prin originalitate, culoare și creație, este timpul să dăm și câteva exemple și să enumerăm o parte din produsele acestei companii.

Ambalaje originale – ambalajele sunt pentru Colorizo obiectul principal de activitate. Prin experiența acumulată în timp, dar și creativitatea sa, echipa Colorizo știe întotdeauna pe ce elemente grafice ar trebui să mizeze o companie pentru a se identifica pe piață mai bine;

Etichete și stickere – etichetele și stickerele Colorizo se pot comanda în rolă sau pe coală de hârtie, fiind foarte practice pentru personalizarea produselor unui creator care vrea să iasă în evidență;

Canvas Home Decor – pentru cei care iubesc elementele de decor interior, Colorizo a adăugat în portofoliul său de produse și print-uri pe canvas italian care se transformă într-o elegantă pată de culoare în orice interior;

Printuri cu cerneală latex – pentru spitale sau grădinițe sau locurile de joacă pentru copii, din mall-uri și magazine, Colorizo pune la dispoziția clienților printuri viu colorate cu cerneală pe bază de apă.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: