Colorizo: Compania care dă personalitate produselor tale!

Ți s-a întâmplat vreodată să pierzi clienți în fața concurenței cu toate că produsele tale erau aproape identice cu ale competitorilor sau aveau același preț? Principalul motiv al acestui fenomen poate fi design-ul ambalajelor și etichetelor, iar cel mai practic mod prin care se poate remedia o astfel de problemă este colaborarea cu o echipă de experți în design de ambalaj și etichete personalizate.

Cum să schimbi radical imaginea produselor tale?

Colorizo este o companie specializată în design de ambalaj și fabricare de etichete personalizate, tăiate pe contur, cu peste 13 ani de experiență pe piața românească. De la înființare și până în prezent, echipa Colorizo, o echipă formată din profesioniști specializați în design de produse, a lucrat cu multe companii multinaționale, active în mod special pe scena economică din România.

De-a lungul timpului, toate aceste colaborări reușite, au ajutat compania Colorizo să se familiarizeze îndeaproape cu mentalitatea și modul de înțelegere al designului de produs al clienților care apelează la acest tip de business pentru a-și dezvolta propria afacere și să vină în întâmpinarea așteptărilor lor cu soluții viabile și atrăgătoare.

Mai mult, ca o dovadă de respect și recunoștință față de producătorul român, greu încercat de fenomenul importului excesiv, echipa Colorizo are ca plan de viitor să-și folosească toată experiența acumulată în avantajul companiilor românești. pentu că au toată încrederea că și noi, românii, putem construi companii de valoare, care să prospere în timp.

Membrii săi doresc ca în anii ce vor urma să-și ajute conaționalii să-și facă produsele cunoscute și admirate pe piață și nu în ultimul rând, să le ofere valoarea de care au nevoie pentru a ieși în evidență.

Care sunt principalele avantaje ale ambalajelor și etichetelor autocolante, personalizate?

Ambalajele și etichetele create pe comandă, gândite special pentru un anume produs, ajută producătorii să facă un pas înaintea concurenței și să se remarce prin originalitate. Este mult mai simplu să vinzi un produs ale cărui însemne îi reflectă întocmai calitățile. Iar acesta este și punctul de pornire pe care echipa Colorizo se bazează în dezvoltarea unui proiect.

Un ambalaj reușit este compus întotdeauna din ceva mai mult decât o colecție de cuvinte care descriu calitățile produsului din interior. Ambalajul trebuie să spună o poveste unică prin armonia compozițională a culorilor și a design-ului grafic de pe el iar calitatea materialului din care este confecționat trebuie să “vorbească” prin simțul tactil. Astfel, respectând aceste reguli foarte importante pentru imaginea unui produs, Colorizo creează etichete definite de următoarele proprietăți:

  • rezistență ridicată la zgârieturi;
  • textură premium, catifelată la atingere;
  • cerneală pe bază de apă, certificată ECOLOGO și GREENGUARD;
  • rezistență ridicată împotriva umezelii și a aburilor;
  • armonie desăvârșită a elementelor vizuale utilizate;
  • originalitate grafică.

Produsele Colorizo se adresează în special producătorilor mici și medii, dar și celor care fabrică un volum mai mare de bunuri. Pot fi comandate tiraje mici, chiar și de minim 100 de bucăți. În plus, în maxim 72 de ore de la efectuarea unei comenzi ferme, etichetele gata de aplicat sunt livrate la sediul clientului astfel încât acesta să se poată folosi de ele exact atunci când are nevoie.

Aplicarea etichetelor Colorizo se poate efectua chiar și de către persoanele fără experiență anterioară, nepermițând formarea bulelor de aer și dând un aspect impecabil produsului finit, chiar dacă acesta nu este etichetat pe linie automatizată de etichetare.

Pentru colaborări, compania Colorizo poate fi contactată la numărul de telefon 0744 689 846 sau prin E-mail la adresa: print.colorizo@gmail.com, date care se regăsesc și pe pagina Colorizo de pe platforma FabricatinRO.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: