BrioBill – o nouă generaṭie de facturare online

Economie Shutterstock

Cum echipa FabricatÎnRo a mai prezentat, firma BrioBill, o marcă de succes pe piaṭa românească, vine în ajutorul noilor şi vechilor antreprenori cu soluṭii rapide şi de efect ale facturării online. Ideile inovatoare şi stilul unic l-au determinat pe administratorul platformei Istvan Meszaros, un om mai aproape de oameni, să îndeplinească cu succes nevoile de facturare ale oricăror firme mici şi mijlocii. Iniṭiativa omului de afaceri de a face o diferenṭă înspre bine aduce în prim plan implementarea în program a unor soluṭii de nouă generaṭie care facilitează cu mult munca oricărui antreprenor.

Viziunea acestui om cu o vastă experienṭă în programare  prin conceperea a multiple sisteme ERP pentru clienṭi în afara ṭării l-a determinat să înceapă aici în ṭară propriul proiect care vine în ajutorul oamenilor cu idei măreṭe dar cu timp limitat la dispoziție. Platforma a fost creată şi cu scopul de a oferi o funcṭionalitate cât mai uşoară şi eficientă a unui întreg sistem de management financiar şi funcṭional al unei firme. Orice antreprenor este acum la un click distanṭă de a avea toate datele necesare pentru facturare într-un sistem ERP uşor de utilizat şi accesibil, în care facturarea este la un singur pas.

BrioBill se deosebeşte de celelalte programe de facturare pentru că omul din spatele acestei platformei dă glas şi voce nevoilor voastre întâmpinându-le cu răspunsuri clare care nu oferă doar soluṭii de moment ci soluṭii care facilitează demersul afacerilor. Programul de facturare de nouă generaṭie cu care vă întâmpină Istvan Mezsaros prin platforma BrioBill scoate la iveală câteva avantaje de top în care facturarea online devine mai uşoară într-un timp relativ scurt şi fără multe bătăi de cap.

BrioBill oferă utilizatorilor posibilitatea de a găsi toate documentele necesare precum şi toate uneltele  într-unul şi acelaşi program. Utilizatorul are acum marele avantaj de a emite contracte direct din program, fără a trebui să deschidă alte o mie de fişiere. Având un sistem bine pus la punct pe baza contractului deja existent se poate emite proforma sau se poate emite direct factura, iar pe baza proformei există și posibilitatea de emitere a facturii fiscale.

De asemenea, platforma BrioBill a fost concepută şi pentru a înregistra în program încasările curente precum şi cheltuielile firmei, permiṭându-vă o mai bună analiză a ceea ce intră şi iese din firmă. Programul oferă utilizatorului oportunitatea de emitere directă a unei somaṭii de plată în cazul în care clientul nu a efectuat plata iar pe lângă factura de aviz de însoṭire a mărfii se poate emite şi ataşa procesul verbal de predare.

Utilizatorul mai poate realiza şi un cashflow estimativ al firmei pentru a vedea bugetul de care va putea beneficia. Dacă toate aceste avantaje nu v-au convins despre eficienṭa şi calitatea cu care BrioBill emite facturile, vă invităm la o perioadă de testare de 60 de zile a acestei platforme prin întocmirea unui cont. Tot ceea ce a fost construit de-a lungul timpului pe site-ul oficial  https://www.briobill.ro/  este şi un rezultat al feedback-ului lăsat de utilizatori, ajungându-se în cele din urmă la cele mai optime soluții de facturare online.

Sursă poză: aici

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj