Se încarcă...

Rachiu de pere 500ml. 41% alcool

Rachiu de pere SLANIC MUSCEL 41 grade 500ml este un produs natural de cea mai buna calitate, cu un continut de 100% fruct, fara zahar.

Reteta este mostenita din batrani, traditionala zonei Slanic Muscel – Arges.

Rachiul de pere este o bautura alcoolica specific romaneasca facuta exclusiv din pere, pastrata numai în butoaie de stejar sau de dud. Rachiul de pere nu contine zahar sau alti indulcitori, aromatizanti, ingredienti sau coloranti, gustul si aroma provenind de la perele folosite exclusiv ca materie prima.

Ingrediente: pere.

Termenul de garantie: NELIMITAT.

Pretul include si accizele.

Informatii nutritionale medii pentru 100gr. produs: GLUCIDE 0g; PROTEINE 0g;  LIPIDE 0g; Valoare energetica: 250 kcal

48 lei

Stoc epuizat

Descriere

Rachiul de pere Slanic Muscel este o băutură tradițională românească, cu o aromă fină și distinctivă, obținută din fructe de cea mai bună calitate, fără adaos de zahăr sau alte indulcitori. Reteta acestei băuturi este transmisă din generație în generație, respectând tradiția și pastrand caracteristicile regiunii Slanic Muscel din județul Arges.

Fructele de pere sunt selecționate cu mare grijă și sunt fermentate lent pentru a obține un gust echilibrat și o aromă intensă. Rachiul obținut este maturat în butoaie de stejar sau dud, pentru a-și dezvolta savoarea și a deveni mai fin. Acest rachiu de pere nu conține niciun alt ingredient, aroma și gustul fiind date exclusiv de fructele folosite în procesul de producție.

Produsul este ambalat într-un recipient de 500 ml, cu un conținut de 41 de grade alcoolice. Este garantat de producător și nu conține conservanți sau coloranți. Cu un aport caloric de 250 kcal la 100 de grame, acest rachiu de pere este potrivit pentru cei care apreciază gustul autentic și produsele naturale.

Descoperă gustul autentic al rachiului de pere Slanic Muscel și savurează o băutură tradițională românească cu o aromă unică și intensă. Comandați acum și veți primi un produs de calitate superioară, cu tradiție și autenticitate.