Purcel copt la jar ZIMBRIA 500 g

Este purcelușul de lapte, dezosat manual, maturat într-o baie de condimente naturale, umplut cu mușchi file, apoi copt deasupra jarului în sucul sau propriu, timp de 13-14 h ..

*Rețetă proprie ZIMBRIA*

Comandă minimă de 500g.

73 lei

Stoc epuizat

Solicitare ofertă B2B

    Descriere

    Purcelul copt la jar de la ZIMBRIA este un preparat culinar tradițional și delicios, pregătit după o rețetă proprie, ce implică dezosarea manuală a purcelușului de lapte, maturarea acestuia într-o baie de condimente naturale și umplerea cu mușchi file pentru a-i îmbunătăți textura și suculența.

    Preparatul este copt deasupra jarului în propriul său suc, timp de 13-14 ore, ceea ce îi conferă o aromă puternică și intensă, iar carnea devine extrem de moale și se desprinde ușor de pe os.

    Datorită calității ingredientelor folosite și a modului de preparare, Purcelul copt la jar de la ZIMBRIA este o alegere perfectă pentru iubitorii de mâncare tradițională și gustoasă.

    Disponibil doar în magazinul online ZIMBRIA, acest preparat culinar poate fi comandat cu o comandă minimă de 500g.

    Pregătește-te să savurezi o experiență autentic românească! Descoperă Țuica de Prune Învechită timp de 5 ani, cu 32% alcool, pe Fabricat în RO. Pe lângă un produs tradițional, o tuica este esențială pentru a completa experiența autentic românească. Nu rata șansa de a gusta tradiția în fiecare strop