Se încarcă...

Green Garden

Companie de design, execuție și mentenanță grădini

Descriere

Echipa Green Garden este o echipă unită de dragostea ce o poartă naturii și tuturor lucrurilor frumoase.

Principalul scop al companiei este acela de a restabili legătura pierdută dintre om și natură prin crearea unui colțișor de Rai în apropierea casei.

Dorim ca ideile noastre să vă inspire, să vă motiveze și să vă aducă liniștea oricând aveți nevoie de o clipă de relaxare totală.

Secretul amenajării unui spațiu verde atractiv este munca multă și experiența acumulată în domeniul nostru de activitate de-a lungul anilor.

În produsul muncii noastre se reflectă grija pentru detalii și iubirea ce o purtăm tuturor vietăților.

Dacă solicitați serviciile noastre, un expert va veni la fața locului, va face măsurători și după o discuție pe larg cu proprietarul, vă va oferi un plan personalizat pentru amenajarea terenului.

Tot din pasiune pentru verdeață și natură au luat naștere și obiectele noastre de decor interior alcătuite din licheni și mușchi stabilizați, diferite plante stabilizate sau uscate, lemn, piatră sau orice alt element natural care ne inspiră.

În crearea lor ne-am îndreptat de data aceasta atenția către spațiul intim din casă, dorind să aducem și acolo pacea și calmul pe care doar natura le poate oferi.

Adresa

Aleea Decebal, nr. 13A, Bl A7, Iași, România

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review