Se încarcă...
Ulpio Biscuitidigestive E1425164

Ulpio – pionierul brandului Kandia

De câte ori nu te trezești dimineața fără nici cea mai mică idee despre ce vrei să faci în ziua respectivă? Te confrunți cu zeci de gânduri fugitive și te apuci să-ți plănuiești ziua, moment cu moment. Toate acestea necesită energie. Dimineața însă, ei bine…poate ai o mulțime de lucruri, numai energie nu. Descoperind misterele unei dimineți reușite, plină de energie și vitalitate,   Kandia s-a gândit să-ți rezolve această problemă, așa că în anul 2005 a scos pe piață cel mai tânăr produs din gama Kandia – Biscuiții Ulpio.

Cum a apărut Ulpio?

Din dorința de a oferi consumatorilor săi produse noi și de calitate, Kandia a combinat  experiența dobândita în domeniul ciocolatei și al patiseriei, a adăugat rețetei dragostea și căldura necesară creării unui produs pe placul consumatorilor și a adus pe piață o marcă tânără și ambițioasă. Ulpio și-a propus să cucerească rapid inimile consumatorilor și să le îndulcească fiecare zi cu ajutorul gustului inconfundabil al ciocolății fine, produsă cu rafinament de Kandia.

Ingredientele ce compun rețeta biscuiților Ulpio sunt alese atent și perfect echilibrate de către producătorii de clasă ce alcătuiesc personalul companiei, așa încât să ofere o gustare  sănătoasă, gustoasă și plină de surprize. Produsele Kandia și-au menținut tradiția în ceea ce privește diversitatea gamelor și a combinat în mod eficient arome de ciocolată cu arome de fructe și bucățile de fructe cu cerealele integrale.

Această combinație face din Ulpio gustarea perfectă, ușoară, sănătoasă și consistentă sau micul dejun hrănitor care îți umple dimineața cu zâmbete de bucurie. Ulpio este încă un produs susținut de www.fabricatinro.ro , încă un produs autohton ce promovează valori fundamentale românești, precum: bucuria și iubirea. Kandia nu investește doar în mărci și în produse ce au ca scop comercializarea. Kandia investește în bucuria ta și a celor dragi ție, investește în tine și te face fericit oferindu-ți produse de calitate, produse care te fac să zâmbești și să fii mândru că le consumi și le recomanzi prietenilor tăi și familiei tale.

Alătură-te www.fabricatinro.ro, intră pe www.kandia-dulce.ro  și susține împreună cu noi produsele 100% românești. Ajută România să ofere mai mult. Fii alături de Kandia și bucură-te de nenumăratele produse de calitate, de minunatul efort pe care angajații acestei fabrici îl depun să te facă fericit și de campaniile amuzante prin care produsele Kandia prin viață și fac din brand un adevărat succes.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: